Pereiti prie turinio
etaruj

Fotografuojam - kritikuojam

Rekomenduojami pranešimai

Na pagaliau ir as truputi gaudytis pradedu,jus cia photoshopu grazinat tas nuotraukytes,kiek supratau :flowers: Turiu photoshopa ir as,tik va kolkas temoku remelius gaminti ir pan.pradesiu dometis nuotrauku koregavimu,jei vis jus patrukdysiu su savo kvailais klausimais,tai nepykit :D

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

etaruj kaip visada :D

aš manau kiekvienas pradedantysis fotografuoti turėtų žinoti bent savo fotoaparato funkcijas, kad galėtų iš foto "iššpausti" viską :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai, Etaruj ir Butaforija :flowers::flowers::flowers: As labai noreciau ismokti fotografuoti, kad nereiketu isvis, arba reiketu labai mazai redaguoti foto..Visas foto dariau su automatiniu nustatymu, todel fokusas pagrinde yra viduryje foto, tad klausimas, jei noriu fotografuoti pagal taisykles, kokie mazdaug nustatymai turetu buti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu labai, Etaruj ir Butaforija :flowers::flowers::flowers: As labai noreciau ismokti fotografuoti, kad nereiketu isvis, arba reiketu labai mazai redaguoti foto..Visas foto dariau su automatiniu nustatymu, todel fokusas pagrinde yra viduryje foto, tad klausimas, jei noriu fotografuoti pagal taisykles, kokie mazdaug nustatymai turetu buti :lol:

...kai kuriuose mėgėjiškuose fotoaparatuose yra fokuso nukreipimas į norimą kampą... :lol: Be to fotografuoti švariai gali tik tuo atveju , kai žinai kaip tai padaryti ir turi tam visas sąlygas, jei to nėra, ką gi retušuojam fotošopu. Gražios spalvos gaunasi dienos metu, saulėtą diena, tuo pačiu yra minusas, labai saulėtą dieną, kai kurie fotoaparatai išprotėja, degina spalvas...vadinasi fotkijam, ne vasaros vidurdienį, o pavakare....O jei namuose? Vėlgi apšvietimas, šviesos temperatūros, šešėlia....Nustatymai, pas mane padidintas sharpen , kontrastas fo fotoaparate. Jei fotkijam patalpoje, didinam ISO, skaitmenukuse, kur mažiau pikseliu, pakėlus Iso atsiranda grūdas( vėl gelbėja fotošopas)( sename skaitmenuke ISO 200 siaubingi triukšmai būdavo). Patalpoje(taippat kai tamsiau) didinam diafragmą, 2,5-2-1,8-1,4, jei leidžia fotoaparatas. Dar Nicole priklauso, kokias menines galimybes turi tavo fotoaparats, parašyk kokį turi, po švenčių, parašysiu....

Irce6, fokusavimas jau buvo straipsnis ...čia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū etaruj už pataisymus. Čia buvo mano pirmos dienos bandymai. :newyear: Tiesą sakant, ta mano trečia kelta nuotrauka... Žinau, kad ji netaisyklinga, bet man be galo miela. :) Nmoku apsakyti kodėl, bet tiesiog gražu. :flowers:

O išstudijuoti funkcijas tikrai reikia, bet juk negimstam mokėdami, o iš klaidų juk mokomės. Ania? :flowers:

Su Naujais!

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj dekui uz kantrybe :victory:

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas mergaites,nepykit jei ne toj temoj klausiu :victory: Dariau photoshope is nuotraukos piesta pav.,viskas gerai,bet kodel kai nunesiau i fotoatelje man atspausdino su baltais krastais?Pikseliu tiek pat,nesumazejo fotke,tik megabaitu padaugejo...Jus cia profes,gal patarsit ka :victory:

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai jau man sitos nuotraukytes patinka! Biski ir su fotosopu pakoregavau!

3a5fe118ea80t.jpg

dc4ab8e585f7t.jpg

ccee6f2b781et.jpg

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa grazu labai :blink:

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios grazios nuotraukytes Mellysa :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....Mellysa,,pirmos dvi nuotraukytės kadruotos gerai, tik pirmoje gal norėtusi ryškesnio veiduko...Gal didelėje nuotyraukoje pagelbės Burn tool 50%, midtones...gal vos daugiau šarpnes,...paskutinė ir visumoje gera, bet aš daryčiau taip...

ab1e29a29a37.jpg

Vos patamsinus levelius....ir iškadravus nedaug į šoną.... :super:

Šaunuolė Mellysa... :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ikelsiu kritikai....

dbd43b3217e4.jpg

8692e3801879.jpg

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.