Pereiti prie turinio
etaruj

Fotografuojam - kritikuojam

Rekomenduojami pranešimai

Aciu labai, mergaites :super: Etaruj, man patiko tavo papludimio nuuotraukos variantas :kadaryt: O ta su suoleliu nera originali nuotrauka, joje siaip dar matesi traukiniu stoties laidai ir stulpas, bandziau siek tiek tiesinti foto, nes suolelis ir bortelis ne visiskai horizontalus buvo is to kampo, kur fotografavau..Man kaip tik patiko butent plieno ivaizdis kartu su medelio virsune ir besileidziancios saules spalvomis :kadaryt: Mellysa, graziai pakoregavai nuotrauka panaikindama suoleli, bet man butent tas suolelis labiausiai ir patiko :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na, mergaites, pora pastaruju dienu bandziau zaist su PS pasiemusi keleta senesniu nuotraukyciu. Noreciau, kad pakritikuotumet. Kol kas tik keliom funkcijom tesugebu pasinaudot, labai lauksiu jusu patarimu, ar teisinga linkme einu ir kur dar kazka reikia tobulint :mirksiukas:

c36eac991d15t.jpg 5c9cf1847e9et.jpg

9e5f485f59a0t.jpg 9e46d0329b12t.jpg

66ae499d13c5t.jpg 8f6ea5a2aa8at.jpg

7e9da4422e9et.jpgc3e869f4f54dt.jpg

9038fd5d0e95t.jpg 6927e19f76d6t.jpg

paskutine foto man vistiek tokia murzinoka :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirtumas :mirksiukas:

Šaunuolė :mirksiukas: Aš tik gal kadročiau šiek tiek kitaip :girl_dance:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu, Kicule :mirksiukas:

man dar mokintis ir mokintis :) niekaip nemoku isdegusio dangaus pagrazint (suteikt spalva, nekeiciant viso kito), seseliu nuimt tik ten, kur reikia ir daugybes kt. dalyku :meet: o ka reiskia tas "kitaip kadruociau"? :girl_dance:

45f7ae5814e6t.jpg 3cfb6d4c0e95t.jpg

sita po redagavimo gavosi nelabai tikroviska, bet man kzkaip butent tokios ryskios norejosi :) gal dar su atspalviais reiktu daugiau pazaist

23474325e229t.jpg 0c336ebae92at.jpg

cia bandziau su tais nelemtais seseliais kazka padaryt, kad veidukas isrysketu - teko pacia foto pritamsint, geriau nieko nesugalvojau :mirksiukas:

ea4fd66f2237t.jpg 02f92824a5dat.jpg

4a4763fa6f4ft.jpg e5903f7d3637t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku su kicule viskas ok tik... kadruote....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gražios nuotraukos

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu, mergaites :blink: tik paaiskinkit man, tundrai, kas ta kadruote? :doh: tai galima pataisyt su PS, ar cia jau pacio fotografavimo esme? :doh: pvz., kokiose nuotraukose ta kadruote turetu buti kitokia ir kokia? :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aciu, mergaites :doh: tik paaiskinkit man, tundrai, kas ta kadruote? :geda: tai galima pataisyt su PS, ar cia jau pacio fotografavimo esme? ;) pvz., kokiose nuotraukose ta kadruote turetu buti kitokia ir kokia? :(

..kadruotė tai kompozicijos kampo pasirinkimas, pats kadras - fotonuotraukoje esanti kompozicija, momentas.Gėles geriau fotkinti ne iš viršaus, bet pasikraipyti :blink: žemiau, pritūpti. Iš viršaus jas matome kasdieną....DAR KAI FOTOGRAFUOJI, PASISTENG, KAD TAVO ŠEŠĖLIS NEKRISTŲ ANT objiekto kūrį fotkiji ir jo nekirstų, kai ant raganės, susidaro negražūs šešėliai. Nekoncentruok pagrindinio objiekto į centrą, trauk į kampus, dažniausiai į dešinę pusę, nes žmogaus akis pirmiausiai ten krypsta. :doh:

Čia, kad nuėmei žmogų gerai....Horizontas kreivas, ant žemės yra nereikalingų daiktų, blaško. rodykle pažimėjau, dėl to, kad galėjai pritūpti ir iš apačios į viršų( į dandgų) paimti medelį, mažiau būtų trukdžių.Medžio pirmos nuotraukos spalva šiltesnė. :doh:

c4dda8dde5e4.jpg

Kitoje nuotraukoje, gražus vaizdas, ;) Kreivas horizontas, žemė( ne jūra) dalina nuotrauką per pusę, tokie vaizdai geriau žiūrisi, kai dangus ar žemė užima 1 trečdalį nuotraukos. :victory:

8fc4fc603a4f.jpg

cc7ce47e0285.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ČIa atšviesinai gerai, tiesiog peiškok KITOKIO sprendimo, kaip nufotografuoti... :blink:

3cdf6e1d7711.jpg

Čia nuotraukos tamsinti nereikėJo, šviesa labai gražiai spalvina gėles, panaudojus sluoksnius :doh: apvedus veiduką, paryškinti tik veidą.Dešinėje, blaško pavėsio šešėlis, veidelis centre.pATAISYDAMA LEIDAU SAU PAIMPROVIZUOTI.... :( :doh::doh:

42cf4e47c9af.jpg

7aaa1462d2fc.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Etaruj, tu auksas :blink: Labai tau aciu uz visas pamokas, butinai pasistengsiu viska isidemeti ir nekartot tu paciu klaidu :doh: Tobulai isgrazinai visas nuotraukas :doh: Man paciai dar sudetinga kai kuriuos dalykus patvarkyti, per mazai PS galimybiu zinau, bet bandysiu kazkaip po truputi judet i prieki. O ismokt teisingai fotografuoti isvis didelis mokslas ir menas, per diena turbut nepavyks :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.