Pereiti prie turinio
etaruj

Fotografuojam - kritikuojam

Rekomenduojami pranešimai

jrt....koks aparatas nėra labai savrbu,svarbu dūšia dainuoja kai fotkiji... :gele:

Vaikas gražus, tik iš ties per tamsu, per sunkiai pilkas , kirptas fone sintetiškai,šviesinau kontrastu sharpinau....gal gamtos fone ne taip jaustusi jog iškirpta, kompoziciškai pati fotkė nebloga..... :)

Aciu uz klaidas...kas liecia pilkuma,cia as ji uzdejau ir maniau kad visai nieko,bet kai paziuriu,isties kraupu...

Del kojytes,zinau ,tikrai zinau,kad negalima nukirst galuniu...ai,mano dickis netilpo i kadra :D

O cia orginalas...

c2fa99344696t.jpg

O jus man pasakykit,kaip padaryt...man norejos juodo fono,fotkinau ant pleveles :D ,man pati foto patinka,ji cia visai netvarkyta...bet as nemoku padaryt,kad butu grazus juodas fonas...o labai labai noriu...

902ff83c27eet.jpg

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va,dar vienas mano kadriukas,paredaguotas fotosopu :D Etaruj cia pridiejau Unsharpen mask,visai kitaip foto ziurisi :) aciu dar karteli uz patarima! :gele: o salia originalas :D

fb6a8522d4e9t.jpg73237712d3b6t.jpg

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, labai gražu :flowers:

Tu tik ta "kauke" naudojei (Unsharpen mask) ?

Ka dar darei?

Super atrodo :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmoj eilej padariau dublikata,paskui auto color,paskui su selective color nuemiau nereikalingas spalvas,pakui unsharpen mask,paskui tiesiog su juodu brushu ganokai minkstu uzspalvinau viska kas nereikalinga (nebedariau savo ismislo :flowers: (nes supratau,kad yra zymiai lengvesnis keles) ir paskui kailio brusu pridiejau plunksnikes..... viskas.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mergaites jus tikros profesionales,man net pavydu pasidare,pati nemoku tokiu groziu,nors ir turiu photoshopa :geda:

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stai dar vienas mano kadras...Isiejau parukyti i balkona siandien ir negalejau negryzti atgal,nepaimti fotika ir nenufotkinti :( laaaaabai jau grazus vaizdas man pasirode! :rolleyes:

1a339eed7bcbt.jpg87210198b10et.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pirmoj eilej padariau dublikata,paskui auto color,paskui su selective color nuemiau nereikalingas spalvas,pakui unsharpen mask,paskui tiesiog su juodu brushu ganokai minkstu uzspalvinau viska kas nereikalinga (nebedariau savo ismislo :victory: (nes supratau,kad yra zymiai lengvesnis keles) ir paskui kailio brusu pridiejau plunksnikes..... viskas.... :(

Gal galetum patarti,jei nesunku :( Kaip tu taip graziai uzspalvini juodu brushu,fona?Gal sakau koks specialus budas yra :rolleyes: Gal kvailas klausimas aisku,bet as neseniai su photoshopu dirbu...

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal galetum patarti,jei nesunku :( Kaip tu taip graziai uzspalvini juodu brushu,fona?Gal sakau koks specialus budas yra :rolleyes: Gal kvailas klausimas aisku,bet as neseniai su photoshopu dirbu...

Visai paprastai,pradzioj imu dideli minksta paprasta teptuka,uzspalvinu,o paskui kur jau arciau zmogaus ar tai daikto kokio,mazesniu teptuku is arti...ir taip po biski,po biski ir gaunasi :victory: buna kad ir ant zmogaus uzeina,as tai darau ant dublikato,tai paskui tiesiog su kietu trintuku aptrinu kur nereik to jodumo! :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa, labai gražiai tu čia padarei. Šaunuolė.

Ta proga, kad iš Kalėdų Senio gavau fotoaparatą - parodysiu ir savo kelias nuotraukas. :)

img4662zm7.jpg

img4818wu1.jpg

Čia pati matau, kad trūksta ryškumo ir šviesos, bet vistiek man ta širdelė labai gražiai atrodo. :flowers:

img4790ov2.jpg

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visai paprastai,pradzioj imu dideli minksta paprasta teptuka,uzspalvinu,o paskui kur jau arciau zmogaus ar tai daikto kokio,mazesniu teptuku is arti...ir taip po biski,po biski ir gaunasi :) buna kad ir ant zmogaus uzeina,as tai darau ant dublikato,tai paskui tiesiog su kietu trintuku aptrinu kur nereik to jodumo! :hm:

Aciu tau labai :flowers:

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites, saunios jusu foto :rolleyes: As irgi jungiuosi i pradedanciuju bureli :geda: Kol kas apie fotografija daug neismanau, tad ir kritikuoti kitus nederetu, bet kiekvienas turime savita skoni ir savaip matome grozi, tad isreiksiu bent jau savo nuomone..Amiletta, man paskutine foto labai grazi, kazkas labai silto ir mielo joje, galbut ir truksta siek tiek ryskumo, bet siaip man atrodo super..Antroje foto tikriausiai norejai sufokusuoti ant kojines, bet matosi, kad apatine jos dalis siek tiek blanki, daugiau pastebejimu neturiu :lol:

As taip pat dovanu gavau fotoaparata, tad keliu keleta savo foto ir laukiu kritikos :hm:

Cia fotografuota naktiniu rezimu, man labai patinka siuo rezimu isgautos spalvos, tokios siltos :super: Antroje foto gal siek tiek truksta fokuso, siaip fotografuojant naktiniu rezimu reikia labai stabilios rankos arba trikojo, kad isgautum gera fokusa :mirksiukas:

DSC00523.jpgDSC00516.jpg

DSC00466.jpgDSC00465.jpg

O cia naudojau Macro funkcija :cray:

DSC00482.jpgDSC00221.jpg

DSC00514.jpg

DSC00400.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,labai grazu! Kritikoti,tai nekritikosiu,nes dar ne man... bet siaip mano akiai ziurint begalo nuostabios foto yra 2,5,o dukriuka,kaip graziai pagavai :super: akytes jos laaabai nuostabios,tokia ji meilute pas tave :geda: jos nuotrauka as dar pakoreguociau su PS isvis butu super :mirksiukas: ir i remeli namose padieciau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.