Pereiti prie turinio
Nicole

Aprangos stilius

Rekomenduojami pranešimai

šiaip su panašiai dar bateliais mačiau merginos įsitveria į stulpą. matyt kai nėra vyro tvirto :super: Tada stulpas gerai, nes mėto į šalis :wub1:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O man ptinka aukštakulniai, bet kazkaip niekada kategoriškai nieko blogo negaliu pasakyt apie ligiapadžius batelius ir t.t

gerbkime ir kitu skoni :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kicule tu ir sulyginai, lygepadziai yra normalus batai, bet del aukstakulniu tai jau kitas klausimas ir kalba eina ne apie skoni :)

pavyzdziui kai mergnos stilius yra kaip gatves plastakes, man neuzkliuna, bet tada nereikia stebetis kai paklausia kiek kainuoji. :super:

stiliaus detale aukstakulniai, kai tas aukstis vercia is koju tiesiogine to zodzio prasme, kai moteris su tokiais vos paeina, belieka jos gailetis, nes taip galima ir apsivozti sekmingai :D , julab kencia pedos kaulai, jie krypsta, ir kai visas svoris tenka priekiniai pedos daliai, lauk ateiti dideliu problemu.

tarkim as nesuprantu tokio stiliaus kai aukstakulniai, labai aukstais kulniukais nesiojami kasdienai, su betkokia apranga, tik tam kad buti aukstesnei.

tai sakau is patirties teko ir man panesioti tokios kasdienai, tai pasitempiau raiscius kaip turi but, todel manu ir kad tai nesamone.

kicule as taipogi deviu aukstakulnius bet ju pakulne ne aukstesne nei 8cm nuo zemes jai taip puosiuosi sventei, jai ne sventei o tiesiog prie rubu tai mazdaug iki 6 cm ir zemesniais.

manau visos uzsideda batelius ar basutes su kulniukais, pagal poreiki .bet kai sie atrodo vulgariai, nei keik neturintys bendro su stilium tada ir kyla mintys, kad kam taip save kankint.

tenka daznai pamatyti kai merginos atvaziuoja i gamta su aukstakulniais tada buna juokinga :wub1: :lol:

gal as ne i tema, bet mes gerbiam kiekvieno stiliu, tik yra dalykai kurie yra visuotinai juokingi , ne del isskirtinumo, o del neprotingumo.

jai ka nors izeidziu tai labai atsiprasau, nes to nenorejau, tiesiog norejau paasikinti savo poziuri. :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..eeeee...aš ir apie ne į temą....Aukštakulniai, yra gėris,( čia man, man...ne visoms.... mylu mylu aš juos) netrukdo, su jais bėgu, lipu per tvorą, nešioju vaikus ... tik nesportuoju su aukštakulniais ir su vaikais drapakuoju su žemu kulniuku, batų gaila :D ...žinoma gamtoje ne ta vieta kai vaikščioti su kablais, sutinku ...va...Nešioju juos nuo 15 metų, ir jie man ne tik gražu, bet ir patogu( čia ačiū sau, kad patogius išsirenku, plius n metų buvo darbo įrankis)...Dėl pėdos deformacijos, kas turi polinkį šiam procesui, taip ir atsitinką.Išsisuka didysis kojos pirštas, mažėja pėdos linkis. Stuburui apkrova, be abejo padidėja, padidina išlinkimą ties strėnomis, kur stuburas su uopdegikauliu pradeda raitytis į S raidės galą, kas daugeliui moterų yra ir tai gamtos nepagailėta. Už tai atsiranda nugaros skausmai. Bet, užsidėjus kablus norisi įtraukti pilvą kas :) ..Vistik, man tai pliusas, kai išnyra kojos keliai, su kablais eiti ne taip skausmynga.... :lol: Tai va yra savi + ir- . Kiekvienas renkasi kas jam gražu, patogu ir naudinga ir jo požiūriu madinga.... :wub1: kaip ir stilių... kokį nori, kaip nori, kada nori... :lol:

A ir su ramentais nepatogu su kalblais.... :super: ....Ir mano vyras nesupranta, kaip gali būti patogu su jais ir kraupsta nuo mano skerečiojimosi su jais...3759cd5310241cbb9494d84b5fb7edc5.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj nu tavo posta paskaicius galima mirt is juoko :rolleyes: ,jau isivaizduoju tave su aukstakulniais besiskeryciojancia :doh:

nu kokiu dvieju metru aukscio :rofi: nu taip prajuokinai, dekui c vitaminas :rofi::rolleyes:

meeto metu jauciu po stalu nugriusiu nuo tavo bajeriu :D :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man ptinka aukštakulniai, bet kazkaip niekada kategoriškai nieko blogo negaliu pasakyt apie ligiapadžius batelius ir t.t

gerbkime ir kitu skoni :rolleyes:

tai mes (aš) ir gerbiame :rolleyes: Tai kad pasijuoki, nėra nieko blogo, aš ir pati aukštakulnius nešioju kartais :D

Tiesiog yra juokinga kai mergina ar moteris nusiperka lbai aukštus, o eiti nemoka :rofi: Ir krypuoja tada. Tai geriau atrodo tada ji su lygiapadžiais :doh:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu etaruj uz supratyma :D :rolleyes:

mergaites, as kalbu ne tik apie aukstakulnius, bet ir apie temos pav., "Aprangos stilius" :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
..eeeee...aš ir apie ne į temą....Aukštakulniai, yra gėris,( čia man, man...ne visoms.... mylu mylu aš juos) netrukdo, su jais bėgu, lipu per tvorą, nešioju vaikus ... tik nesportuoju su aukštakulniais ir su vaikais drapakuoju su žemu kulniuku, batų gaila :) ...žinoma gamtoje ne ta vieta kai vaikščioti su kablais, sutinku ...va...Nešioju juos nuo 15 metų, ir jie man ne tik gražu, bet ir patogu( čia ačiū sau, kad patogius išsirenku, plius n metų buvo darbo įrankis)...Dėl pėdos deformacijos, kas turi polinkį šiam procesui, taip ir atsitinką.Išsisuka didysis kojos pirštas, mažėja pėdos linkis. Stuburui apkrova, be abejo padidėja, padidina išlinkimą ties strėnomis, kur stuburas su uopdegikauliu pradeda raitytis į S raidės galą, kas daugeliui moterų yra ir tai gamtos nepagailėta. Už tai atsiranda nugaros skausmai. Bet, užsidėjus kablus norisi įtraukti pilvą kas :D ..Vistik, man tai pliusas, kai išnyra kojos keliai, su kablais eiti ne taip skausmynga.... :D Tai va yra savi + ir- . Kiekvienas renkasi kas jam gražu, patogu ir naudinga ir jo požiūriu madinga.... :doh: kaip ir stilių... kokį nori, kaip nori, kada nori... :rofi:

A ir su ramentais nepatogu su kalblais.... :rolleyes: ....Ir mano vyras nesupranta, kaip gali būti patogu su jais ir kraupsta nuo mano skerečiojimosi su jais...3759cd5310241cbb9494d84b5fb7edc5.gif

labai gerai pasakyta, kiekvienas renkasi tai kas jam tinka ir patinka :rofi:

as ir pati labai megstu aukstakulnius :D tikrai vercia pasitempti, o ir moteris su jais atrodo graziau :rolleyes:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kad gražiau, tai nebūtinai :victory: Aš ir su neaukštakulniais pasitempusi :grin:

O dėl grožio, manau, irgi kiekvienas savaip supranta, ne visos man moterys su aukštakulniais gražiau (asmeninė nuomonė).

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano stilius-kompleksuota kaimiete...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

....a čia kas per baikos?.... <_< ....Ar garžiai moterai taip kalbėti.... :rolleyes:

...tokie rafinuoti, elegantiški komplektukai kaip čia buvo, man nepaprastai gražu. Tik su tokiu rūbu, jaučiuosi suvaržyta, rėmuose... :rolleyes: ...laisvės trūksta, priverčia elgtis tvarkingai... :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir snekute duodi,ka cia plepi per nesamones :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.