Pereiti prie turinio
kicule

Nevalgome po 18 val.,

Rekomenduojami pranešimai

....prie tokio ritmo turi priprasti mūsų mastymo sistema....jei organizmas negavo dienos metu pakankamai maisto ir išnaudojo daugiau energijos , nei gavo kuro, vakare gali kilti noras pavalgyti stipriau. Tai savotiškas signalas, kaupti atsargas....taip ir gaunasi nevalgote, visgi svoris laikosi stabiliai. Vyksta bazinis energetiko kaupimas, t.y. lašinukai, kaip nekrenta taip nekrenta... :flowers:

Nvalgymas nuo 19val. tai jau realesnis varintas.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O aš biški kitaip norėčiau apibudinti, kodėl svoris nekrenta :flowers:

Reikia atsipalaiduoti, galvoti apie tai kad toks režymas bus į sveikata, kad busi graži ir svarbiausiai sveikai atrodati :flowers: Nereikia galvot taip...aš va nevalgyiu ir kg., nukris...aš sukusiu,sukusiu,sukusiu...Nes čia gaunasi jau užsiciklinimas... Manau reikia atsipalaiduoti ir miegautis gyvenimu, kuriam laikui pasistengti net negalvoit apie rezultatą kurio lauki :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O aš biški kitaip norėčiau apibudinti, kodėl svoris nekrenta :rolleyes:

Reikia atsipalaiduoti, galvoti apie tai kad toks režymas bus į sveikata, kad busi graži ir svarbiausiai sveikai atrodati :wub1: Nereikia galvot taip...aš va nevalgyiu ir kg., nukris...aš sukusiu,sukusiu,sukusiu...Nes čia gaunasi jau užsiciklinimas... Manau reikia atsipalaiduoti ir miegautis gyvenimu, kuriam laikui pasistengti net negalvoit apie rezultatą kurio lauki :geda:

bet tu teisi- is tikruju kai kuo maziau galvoji apie rezultata tuo labiau ir greiciau jis pasiekiamas :doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O aš biški kitaip norėčiau apibudinti, kodėl svoris nekrenta :rolleyes:

Reikia atsipalaiduoti, galvoti apie tai kad toks režymas bus į sveikata, kad busi graži ir svarbiausiai sveikai atrodati :doh: Nereikia galvot taip...aš va nevalgyiu ir kg., nukris...aš sukusiu,sukusiu,sukusiu...Nes čia gaunasi jau užsiciklinimas... Manau reikia atsipalaiduoti ir miegautis gyvenimu, kuriam laikui pasistengti net negalvoit apie rezultatą kurio lauki :geda:

...Kicule esi teisi.....pratesei mintį.....bet tai bendra psichologinė pusė.

Vistik labai daug kas akcentuoja,,,nevalgau po 18val......o nauda?... svoris mažėja ne visoms....

Mergaitės , kaip negalvoti, kai vakare pilvas gurgia.....:wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai yra teisybe :geda:

Aš šiek tiek kitaip maitinuosi...valgau galima sakyt kada noriu. Tfu,tfu,tfu juokiu pokyčiu...svorio augimo :wub1: Galima mesti svori ir nebadaujant :rolleyes::doh:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir nebadaunu- tik dabar jau nesinori man kazkaip valgyti......o poto kankinuosi su skrandzio skausmais.... gal kokia liga uzdietinau :sird1: o gal tiesiog reikalauja daugiau maisto negu,kad as noriu valgyt :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

12 būdų, kaip vakare neprisivalgyti

1. Apgaukite skrandį skysčiu. Išgerkite stiklinę mineralinio vandens su citrinos skiltele, pomidorų sulčių ar žaliosios arbatos puodelį. Skystis užpildys tuščią skrandį ir numalšins alkio jausmą.

2. Išsimaudykite karštoje vonioje. Ji sumažins apetitą, atpalaiduos.

3. Jei pajutote, kad alkio kentėti nebegalite, padarykite nedidelę mankštelę. Fiziniai pratimai atitrauks mintis nuo šaldytuvo ir sudegins kelias nereikalingas kalorijas. Be to, iškart po treniruotės apetitas sumažėja. Tačiau nepersistenkite, nes po to gali būti sunku užmigti.

4. Numalšinti apetitą gali padėti aromaterapija. Kai tik pajusite alkį, pauostykite greipfruto žievelę, uždekite aromatinę žvakę ar pauostykite kokį nors flakonėlį su aromatiniu aliejumi ar kvepalais. Ypač efektyviai veikia gėlių ir vaisių aromatai. Alkio ir uoslės centrai yra greta, todėl kvapai padeda laikinai „užmušti“ alkio jausmą.

5. Iškart po vakarienės palepinkite save lengvu desertu, pavyzdžiui, vaisiais, neriebiu jogurtu, nedideliu juodojo šokolado gabalėliu. Tai pakels nuotaiką ir padės kovoti su apetitu.

6. Vakarienės metu nepersistenkite su prieskoniais – jie didina apetitą, aštrina alkio jausmą net pavalgius.

7. Niekad nelaikykite matomoje vietoje labai kaloringų produktų. Bus geriau, jei matomiausiose vietose padėsite vaisių ar daržovių, jei vis dėlto neišlaikysite – „nuodėmė“ bus ne tokia didelė.

8. Prieš miegą prasivaikščiokite. Tai atitrauks nuo sunkių minčių apie maistą. Vis dėlto grynas oras gali sustiprinti apetitą, todėl laiką pasivaikščiojimui pasirinkite tokį, kad po jo galima būtų iškart keliauti į lovą.

9. Pakramtykite kramtomąją gumą. Geriau – be cukraus, vaisinę. Kramtymo refleksas ir saldumas burnoje apgaus apetitą.

10. Išsivalykite dantis. Čia turėtų suveikti refleksas: išsivalius dantis nebevalgome.

11. Įsivaizduokite save gražią ir liekną, žaviausią ir patraukliausią. Negi tokia moteris prisivalgytų nakčiai?

12. Jei stinga vaizduotės, pavartykite žurnalą. Realūs lieknų gražuolių atvaizdai tikrai sumažins apetitą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
10. Išsivalykite dantis. Čia turėtų suveikti refleksas: išsivalius dantis nebevalgome.

man kažkodėl suveikia refleksas, kad galiu ir antrą kartą išsivalyt :flowers:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ir nebadaunu- tik dabar jau nesinori man kazkaip valgyti......o poto kankinuosi su skrandzio skausmais.... gal kokia liga uzdietinau :victory: o gal tiesiog reikalauja daugiau maisto negu,kad as noriu valgyt :doh:

....Oksana, gal organizmas suregavo i sezoniškumą ar apturėjai kokį stresių... :huh: o gal besilaikant savo mitybos rėžimo pritrūko kokio nors biocheminio elemento,,,,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi nevalgau po 18, ir man visai nesunku :mirksiukas: reikia tik tureti uzsiemima, kad nenoretusi valgyti, ir viskas :zydi:

bet nors as ir nevalgau po 18 vistiek jokiu rezultatu... :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joana, o kiek laiko jau taip valgai ( t.y. nevalgai po 18val.,) :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.