Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Privalomoji karo tarnyba

Rekomenduojami pranešimai

as pries uz priverstine armija,kaskokia nesamones juk tiek yra savanoriu,kaskokie vejai isvis ta armija,nieko doro ji nedaro,atitarnauja metusna ir ka vel atgal namo,ir jokio tolko is jos nera,nesuprantu tokiu dalyku kur turi vyrasseima netarnaves susiranda gera darba ir yra vienas seimos islaikytinis,zmona nescia nedirba buta reik nuomuotis ir sako imam i armija o kas seima islaikys?jiem pohui.sako duosim baraka us kuri patiems reiks moket o vyrui duos 90lt kad zmonai nusiustu ir taip visus metus,nesamoneeeeeeeee.mano vyras netarnavo ir jau 3metus kviecia i armija,pirmus mokejom pinigus antrus vel dabar jau nebeiseina su tuo mokejimo nebeissisukam,tai ka turi vyras dirbt uzsieni nescia jau jei isisdarbins pakvies i armija,as nedirbu butas nuomuojamas as jei gausiu darba alga bus maza,ir kas man metus pades isgyventi vien uz buta 1000lt su nuoma giminiu nera tokiu kurie pinigais dalijasi ,sakau ne uz armija tokiem vyram kurie turi seimas tarnaut nera galimybiu pilna yra be seimu ir tokiu kurie nori tarnaut

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra tokiu dalyku, kurie yra butini ir nesvarstomi: moterys gimdo, vyrai tarnauja ir taskas.....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Yra tokiu dalyku, kurie yra butini ir nesvarstomi: moterys gimdo, vyrai tarnauja ir taskas.....

Oi tik nereikia... Du nepalyginami ir nesusija dalykai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau siame reikale kiekvienas turi savo nuomone :mda::geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi tik nereikia... Du nepalyginami ir nesusija dalykai...

cia ju niekas ir nelygina, o jei reiktu moterims tarnauti tai jos ne blogiau atitarnautu nei vyrai ir tikrai nebegtu is armijos kaip nuo b....atitruke (atsiprasau uz keiskmazodzius).

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išvediai tu mane iš pusiausvyros, su savo ta feministine gaidele...

Kaip tu supranti žodį būtini ir nesvarstomi? Kodėl vyrui tarnauti yra būtina tavo manymu? Tipo, kad galėtume apginti tėvynę... Karas čia nesantykių aiškinimasis čia žūsta žmonės, kenčia miestai, gamta, visuomenė, netenki artimų žmonių... Ir aplamai manai kažkokią sušikta lietuvėlė sugebėtų išlikti dideliame kare... Aš gimiau ne tam, kad eičiau į karą žudyti žmonių. Kitas variantas: Tipo armija išmokys mane gyvenimo, suteiks vyriškumo? Galbūt... Bet gyvenimas ir aš pats esu sau mokytojas, o ne kažkokia armija... Taip armija suteiks man jėgos, ištvermės, disciplinos, bet ar tai bus naudinga mano sveikatai? Kai reikės kelias paras gulėt ant sniego ir stebėt vėjus... Nemanau, kad man tai bus į naudą sanariam ar dar kažkam... Man niekas nėra būtina ką aš pats galiu išmokt... Ir dar metai laiko šuniui ant uodegos... Per tuos metus galima labai daug nuveikt ir pasiekt šio to gyvenime...

Dar šiek tiek apie gimdymą... Argi neverta dėl to pakentėti? Juk naują gyvybė išvys pasaulį, visų mylimas ir lauktas žmogelis, kuri tu auginsi ir puoselėsi... Aš esu gal koks šeštas vaikas, bet neturiu nei sesių nei brolių... Klausiat kodėl? Nes visi gimė mirę ar persileido net nežinau tiksliai kaip ten kas buvo... Aš manau įsivaizduojat ka mano motinai teko patirti... Visgi, kad ir kaip sunkiai, bet jei pavyko susilaukti naujagimio kuris dabar lankosi šiame forume...

cia ju niekas ir nelygina, o jei reiktu moterims tarnauti tai jos ne blogiau atitarnautu nei vyrai ir tikrai nebegtu is armijos kaip nuo b....atitruke (atsiprasau uz keiskmazodzius).

Ar aš mečiau akmenį į moterų daržą? Ar aš sakiau, kad moterys negali tarnauti ir kad jos blogiau atitarnaus? Apie ka tu čia išvis šneki? Aš tik išreiškiau šioje temoje savo nuomonę apie armiją... Aplamai manai moterys nebėgtų nuo armijos? :mda: :D :D Pagalvok dar karteli...

:geda: Išreiškiau čia savo pirminę ir ne visą nuomuonę, nes atsibodo rašyt... Galbūt po valanados ar rytoj, o gal poryt aš galvosiu ir šnekėsiu kitaip, bet mano nuomonė apie armija nepasikeis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Išvediai tu mane iš pusiausvyros, su savo ta feministine gaidele...

Kaip tu supranti žodį būtini ir nesvarstomi? Kodėl vyrui tarnauti yra būtina tavo manymu? Tipo, kad galėtume apginti tėvynę...

Ne, tikrai ne del to :this:

Tiesiog kai matai kaip per tuos metus pasikeicia vaikinukai :flowers: ateina tokia berniukai,o iseina suvyriskeja vyrai.

Skirtumas tikrai yra ikivaizdus :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne, tikrai ne del to :this:

Tiesiog kai matai kaip per tuos metus pasikeicia vaikinukai :flowers: ateina tokia berniukai,o iseina suvyriskeja vyrai.

Skirtumas tikrai yra ikivaizdus :hm:

Įdomu koks po metų tarnavimo bus bendradarbis... :D Prieš išeidamas į armiją buvo tikras vėjavaikis, viską daužė trankė, siautėjo...

Kaip ne keista šiandien iš dalies užsimaniau į armiją... Išeičiau sau meteliam patarnaučiau pailsėčiau nuo visko... Nereikės dėl nieko sukt galvos planuot, galvot, daryt... Sėdėčiau sau armijėlėj sportuočiau, mokinčiausi ir ramu... Gaučiau varganus 90Lt. pabaliavot ir gerai... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinai, ten nera taip kaip mums visiems atrodo nuo senu laiku, pasakojimu :flowers:

Ne kiekvienas jaunuols turi tokias geras salygas namie,kaip ten.

Yra tokiu vaikinuku,kurie net nenorejo iseiti... Sake,kas namie? Vel darbas,darbas vargas ir pan., o tuos 90 lt., siunte seimai pragyvenimui :hm:

Įdomu koks po metų tarnavimo bus bendradarbis... :D Prieš išeidamas į armiją buvo tikras vėjavaikis, viską daužė trankė, siautėjo...

O kur tarnauja? :this:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip įtariu,kad kol nepatąso surištų vaikinų per žemą surištom rankom,tai jie ir nesuvyriškėja...arba kiša galvas į vandenį ir žiūri kiek išlaikys.Priverstyinė armija yra laisvės atėmimas.O dar yra statutas,pagal kurį turi vykdyti besąlygiųkai visus viršininko įsakymus.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip įtariu,kad kol nepatąso surištų vaikinų per žemą surištom rankom,tai jie ir nesuvyriškėja...arba kiša galvas į vandenį ir žiūri kiek išlaikys.Priverstyinė armija yra laisvės atėmimas.O dar yra statutas,pagal kurį turi vykdyti besąlygiųkai visus viršininko įsakymus.

pasakyk kur taso :wacko:

Nesupyk, bet grino civilio zmogaus pamastimas kuris visiskai nieko nemato ir nezino, kai tik nusiteikima PRIES ir viskas :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laikraštyje rašė apie teismą-aukštesnio rango vyrukai pabandė paišdykauti su šauktiniais.Neprisimenu jau,kokias bausmes paskyrė.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.