Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip save įsivaizduojate po 10 metų?

Rekomenduojami pranešimai

Visaip galvojau, bet neisivaizduoju as saves po desimties metu, nes siandien man atrodo taip, o rytoj atrodys dar kitaip. Mano gyvenime pasitaiko tokiu avantiuru, kurios per viena diena gali pasukti viska kita linkme.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
JEIGU YRA NORAS KA NORS VEIKTI IR SIEKTI TAI NESVARBU KUR APSIGYVENTUM VISADA RASI TO UZSIEMIMO BURELI AR SUSIRINKIMUS... :bigsmile:

nju ten moko mane to ko as jau moku......ten visi maziukaj as ketvirtokelis o jie........pirmokeliai! :bigsmile:

meter-ru26711.png

meter-ru26713.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visaip galvojau, bet neisivaizduoju as saves po desimties metu, nes siandien man atrodo taip, o rytoj atrodys dar kitaip. Mano gyvenime pasitaiko tokiu avantiuru, kurios per viena diena gali pasukti viska kita linkme.
As lygiai taip pat, visiskai neisivaizduoju :rolleyes: per paskutinius 5 metus gyvenimas taip pasikeite ir vis dar keiciasi netiketai, kad net paciai idomu, kaip ir kur as busiu po 10 metu :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries kelerius metus as save isivaizdavau kokia busiu po desimties metu ir ka veiksiu....na o dabar jau nebeisivaizduoju-kaip jus visos ir sakete gyvenimas keiciasi kas minute,vakar galvojau taip,o siandien priversta esu galvoti kitaip..... todel ir as dabar keiciu savo nuomuone ir sakau,kad neisivaizduoju kas bus po desimties metu.. :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na po desimties metu noreciau jau tureti maziausia 3 vaikucius, ir dideli grazu nama

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na po desimties metu noreciau jau tureti maziausia 3 vaikucius, ir dideli grazu nama

tai keik vaikuciu planuojat???? :victory: as po desimt metu tikiuosi kad pasigimdysiu dar viena-jeigu tam bus laiko....jeigu ta laika nepasisavins mokslai ir karjera :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po 10 metų mano nuodėmingas kūnas, jau rašys kurmių forme,o

siela saugos jūsų uždegtas žvakutes, - nuo vėjo.

Paprasčiausiai jau savo nugyvenau :D :lol:

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel vomai tai manai?

Kas vercia taip galvot? Manau kaip tik reikia galvot apie gera :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as bijau net isivaiduoti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiuo metu neįsivaizduoju savęs po tiek metų, tik žinau, kiek jų turėsiu (metų) :mirksiukas:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isivaizduoju,kad atrodysiu geriau nei dabar,nes vaikai jau bus paauge ir as galesiu issimiegot naktimis :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as jau nebezinau ir neisivaizduoju kas bus po 10m :hm:

visad galvojau, kad esu karjeriste, bet vat isejau is darbo ir sedziu dabar namuose su mergyte savo, galvojau kad nublusiu po savaites ir jau leksiu darbo ieskotis... bet ne... esu namuose ir tuo labai dziaugiuosi :hm:

tai pasakyti kas bus po 10m kai viskas keiciasi negaleciau pasakyti...

aisku, zinau ko noreciau, bet kaip bus - ateitis parodys ;)

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.