Pereiti prie turinio
Snapė

Sriubos

Rekomenduojami pranešimai

Ismirkytus zirnius dejau virti i sultini ,dar kelias bulvytes dameciau .Keptuveji apkepinau svogunus ,morkytes ,šonines rukytos ir pries baigiant kepinti saukstas pomidoru pastos {nors nesupratau ka tai duoda ,bet dariau kaip pasakyta }.Zirniene sutryniau su blenderiu ir viska dar paviriau supyliau keptuves turini ir puse puodelio vandens su saukstu miltu ismaisytu supyliau tai tokia tirsta gavosi .Na ir pabaigai krapiukus ir cesnako skiltele sutrinta .Na mum labai patiko ,nors manasis dar prisikepino batono kubeliais ant virsaus uzsipyle .


10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ismirkytus zirnius dejau virti i sultini ,dar kelias bulvytes dameciau .Keptuveji apkepinau svogunus ,morkytes ,šonines rukytos ir pries baigiant kepinti saukstas pomidoru pastos {nors nesupratau ka tai duoda ,bet dariau kaip pasakyta }.Zirniene sutryniau su blenderiu ir viska dar paviriau supyliau keptuves turini ir puse puodelio vandens su saukstu miltu ismaisytu supyliau tai tokia tirsta gavosi .Na ir pabaigai krapiukus ir cesnako skiltele sutrinta .Na mum labai patiko ,nors manasis dar prisikepino batono kubeliais ant virsaus uzsipyle .

 

Skamba labai labai skaniai. Nors nesu žirnienių megėja.

 

O dėl kepintų morkų ir svogūnu su kečiupu, aš visada taip darau apsoliučiai visom sriubom :super:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš išvis labai mėgstu sriubas:)


и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

 

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Verdam verdam sriubas, labai patinka sriubos :geda:

mėgstu: agurkinę, burokėlių, rugštynų, gribienę


Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip grybienę verdat? tik iš šviežių grybų? O iš marinuotų ar sūditų kaži neišeitų? :geda:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O kaip grybienę verdat? tik iš šviežių grybų? O iš marinuotų ar sūditų kaži neišeitų? :mirksiukas:

Labai paprastai gribiene verdu ;)

galima iš šviežių grybų tik tada juos apkepu ir verdu, galima ir iš marinuotu pirktiniu pvz kedainiu konservų ir skaniai gaunas paverdi paskui imeti bulijoniuka arba paspirgini lašinukų, imeti bulvių morkų svoguniukų ir viskas, įsidedi grietinės paskaninimui llaime:


Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man skaniausia šviežių kopūstų, pieniška ir perlinių kruopų ;)


Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

 

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mėgstu visas pieniškas sriubas taip pat ir šaltibarščius :dance:


sitas2.gif

Diskusijų forumas - www.forumas.vhost.lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip tik bandysiu gaminti ispaniškus šaltibarščius - gaspačo :flowers:


и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

 

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie tokius nieko nesu girdėjęs :flowers:


sitas2.gif

Diskusijų forumas - www.forumas.vhost.lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man skaniausios trintos :rolleyes:


5_14_12584757640.37750600_3_2_14259.875_000000_53756e656c697569.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano seima labai megsta si sriuba,vakar gaminou.laabai skanu.

 

Солянка мясная

 

b87baab24b4c.jpg

 

 

Состав

 

мясо на косточке суповое (лучше свинина) - 400 г,

копченая грудинка - 150 г,

колбаса копченая - 150 г (можно 2 или 3 вида колбасы),

картофель - 2-3 шт,

огурцы соленые - 3-4 шт,

томатная паста - 3 ст. ложки,

лук репчатый - 1 шт,

лимон,

оливки,

зелень

 

Приготовление

 

Свинину положить в кастрюлю с водой, добавить очищенную целую луковицу, очищенную морковь и варить до готовности мяса (когда вода закипит, снять пену и убавить огонь), посолить.

Вынуть из бульона мясо и отложить его в сторону.

Картофель порезать кубиками.

Огурцы порезать кубиками.

Лук мелко порезать и обжарить на растительном масле до мягкости.

В бульон заложить картофель и варить до готовности.

Затем добавить огурцы, томатную пасту и пассированный лук.

Варить все ~5 минут с момента закипания.

 

4974771c4ca9.jpg

 

Мясо из супа порезать кубиками.

Также кубиками порезать копченую грудинку и колбасу (можно брать несколько видов копченой колбаски).

 

51ae4d5846c8.jpg

 

Порезанное мясо заложить в кастрюлю и варить еще ~5 минут на медленном огне с момента закипания.

В конце досолить по вкусу, поперчить и положить мелко порезанную зелень.

Подавать солянку со сметаной, положив в тарелку кружочек лимона и порезанные колечками маслины.


Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

 

b4489b1be503.gif

 

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.