Pereiti prie turinio

kryste

V.I.P.
  • Pranešimai

    2.024
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas kryste turinys

  1. kryste

    Atvirukai

    Remini, Labai grazus ir siltas kvietimas :) tik as gal uzrasa patraukciau nuo veiduko, zemyn, bet cia tik mano nuomone :)
  2. Jooooo, atrodo sudetingi laikai dabar toms kompiuterinems firmomos, tai klienta turetu Gerbti, o se tau kad nori BMS Megapolis jau bankrotas, tai gal ir ICG jau braska?
  3. kryste

    Padovanok

    Pajamsiu pakrovėją :wub1: dovanoju saulėgrąžos žiedą
  4. Vytinta kiaulienos išpjova :wub1: kiaulienos išpjovą (gabaliuką apie 500 gr) gerai įtrinti druska, pipirais, ir taip visokiais kokius tik mėgstate prieskoniais ir dėti į šaldytuvą. Šaldytuve aš laikau kokias 4 dienas, kad gerai išsimarinuotų, kartą į dieną pavartau. Po to mėsytę apvolioju į specialius prieskonius vytintai mėsai (Basturma), jei neturite, galite naudoti ir bet kokius prieskonius Suvynioju pailgai į merliuką, stipriai įrišu ir pakabinu džiovinimui. Po poros savaitėlių jau galima ragauti. Profilaktiškai vieną kartą į savaitę išvynioju pasižiūrėti, kaip džiuva mėsytė foto skolinta
  5. "Rasa" silpnai gazuota mineralini vandeni
  6. visko gali buti Jeigu nori, as i CD galiu irasyti Offisus ir tau pastu issiusti
  7. Hm, nejaugi niekas daugiau ir neprisijungs? a? Butaforija, galim susitikti , bet gal dar palukuriuojam gal kuri mergyte dar prisijungs? nuo kitos savaites ketvirtadienio prie juros isvaziuojam, tai nebusiu Vln..
  8. Smagumelis tokias foto ziuret
  9. pasiskolintas receptas is cia Suktinukai su baklazanu. Reikia: baklažano pomidoro česnakas (kas mėgsta aštriau) majonezo Baklažaną supjaustom pailgai juostelėm (liežuvėliais), apibarstom druska ir paliekam 15-20 min. po to nusausinam susidariusį skystį ir apkepam ant sviesto iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. kai šiek tiek atvėsta užtepam majonezo (jei norit aštriau įspauskit skiltelę česnako), dedam pomidoro skiltele (ketvirtį), suvyniojam ir sutvirtinam dantų krapštuku. Man dar labai skanu su tepamu varškes sūreliu arba philadelphia.
  10. ir as ikelsiu nukopinta receptuka :) Sausai raugti agurkai 1 kg maziuku agurku, 2 dideles skilteles smulkinto cesnako, gera sauja krapu susmulkintu , druskos 1 valg saukstas viska sudeti i tvirta maiseli. Maisiuka uzristi, ideti i dar viena maisa, tada viska sukratyti, supurtyti ir padeti i saldytuva 6-8 val. Laikas nuo laiko reikia papurtyti, pavartyti. Viskas! traskus,kvapnuciai,sultingi :)
  11. koks elegantiskas vyriskis paskutinis :) kokia kainyte butu?
  12. gaila Kaune esi, galeciau duoti, nes turim namie, jei nepavyks, pastu CD atsiust galeciau tau :(
  13. salota spinatas cukinija agurkas salierai 5 pasaulio miestai
  14. o mes su mobiliu telefonu vargstam, jau ketvirtą kartą teks nešti taisyt , MB tai jau net neina ima ir pastringa Meniu, telefono aparatą vis perkraut reikia, gerai ka garantinis dar, tai nemokamai ale taiso..
  15. Indrute, aš pakvietimą į Linkomaniją turiu, jei dar reikia, parašyk man email, issiųsiu tau o del siuntimo, tai man irgi yra taip buve, tai kai perinstaliavo Windowsus, tai susitvarke, kazkas irgi buvo, net nezinau kas
  16. o kada tu gali? as tiesiog parašiau datą, kad orientuotumėmės, kas nori, kai data tolimesnė, tai ir pasiplanuoti tada galima, bet matau, kad didelio entuziazmo nėra :(
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.