Pereiti prie turinio
salama

Ar pasikeitė jūsų krūtinė po gimdymo?

Rekomenduojami pranešimai

a? krutines dyda matuoju pagal liemeneles i?miera.Prie? ne?tuma ne?iojau 85C, o dabar 70C.KO?MARAS!Juodoj nevilty :cray

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano lyg ir tokio pacio dydzio liko, tik forma siek tiek pasikeite, stangrumo tokio nebeliko kaip anksciau :geda bet as labai ilgai ir nemaitinau, tai gal todel :schmoll: o dabar kaip tik lankausi pas kinieciu daktara ir pasirodo, jie ten turi spec. kremo, kuris skatina kraujo cirkuliacija ir lasteliu regeneravima ir taip gali padidinti krutines apimti 1-2cm bei suteikti stangrumo..tiksliai nezinau keik kainuoja, bet turetu buti brangokas, o veikia tai tikrai..vis dar mastau, ar isigyti, ar ne :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries nestuma mano papukai buvo nedideli,bet labai grazus,stangrus-na labai graziai atrode net ir nesimate tai kad buvo mazyte,bet po nestumo ir maitinimo mano krutyne pasidare kaip du maisai kabantys kur siek tiek smelio pripilta :geda tepu kremais,masazuoju bet jokio poveikio nematau. :swoon2[1]:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pasikeitusi.Nepadidejusi,nesuma?ejusi,tik nugriau?ta iki ?a?iuko :this[1]:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu zmonike nupirk tokius ant speneliu kaip ir ciulptukus-as nezinau kaip jie tikrai vadinasi,bet jie nauojami kad vaikas nenugriauztu speneliu.pati naudojau zinok super dalykas.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui u? patarima :mirksiukas: .Bandau su "bepanthen"tepalu gerinti padeta.Gaila,kad i? prad?io jo neturejau.Gal nebuto taip nugrau?us.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dekui u? patarima :mirksiukas:    .Bandau su "bepanthen"tepalu gerinti padeta.Gaila,kad i? prad?io jo neturejau.Gal nebuto taip nugrau?us.

oi nmezinau.as atsimenu visus reikiamus tepalus isbandziau,bet jokio rezultato.kaip bebutu vaikas vistiek prisivalgo to kremuko nors ir raso kad nekenksminga,bet vistiek kenkia.man padeji tik tie dirbtiniai speneliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va baigaiu vaikut? maitinti, kr?tin? ai?ku suma??jo, bet jau ne taip baisiai, dabar nesioju 85 d, reik blyn sulieknet graziau atrodytų :hm:

o merginom noriu pasakyti, jei vaikas apkand?ioja ar ciulpia, tai rei?kia, kad j?s netaisiklingai maitinat k?dik?l?, na ?ia mano nuomone, nes pirmoji buvo man pridirbusi, antras nea :hm:

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mano krytines nebera :hm: , o buvo visai grazi :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu va baigaiu vaikut? maitinti, kr?tin? ai?ku suma??jo, bet jau ne taip baisiai, dabar nesioju 85 d, reik blyn sulieknet graziau atrodytų :D

o merginom noriu pasakyti, jei vaikas apkand?ioja ar ciulpia, tai rei?kia, kad j?s netaisiklingai maitinat k?dik?l?, na ?ia mano nuomone, nes pirmoji buvo man pridirbusi, antras nea :D

ogo0 d dydis mano svajone papus tokius turet,nors c dydi,dabar su paditkem B tiktai bet nutyse kaip spanielio ausys ir dar su strijom :geda:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ogo0 d dydis mano svajone papus tokius turet,nors c dydi,dabar su paditkem B tiktai bet nutyse kaip spanielio ausys ir dar su strijom :D

Taip tikrai "super" papukai, mano tokie pat " :geda: "

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries nestuma buvo mazuciai-B,o po 80D,bet kas is to???? visos isejusios strijom ir nutyse,fui,bjauru.... :geda:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.