Pereiti prie turinio
uogyte

Apibūdinkite save!

Rekomenduojami pranešimai

labai malonu susipazinti su visom :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano horoskopo zenklas yra liutas, manau tai jau daug pasako. Esu valdinga seimoje, taciau leidziuosiu i kompromisa. Pati esu labai pareiginga ir punktuali, visada laikausi duoto zodzio. Manau kad siuolaikiniame pasaulyje man truputi truksta "naglumo".

O blogos savybes :blushh: Esu truouti tingine, greitai supykstu ir gali prisneketi to, del ko paskui gailesiuos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš esu LABAi impulsyvi ir kartais spontaniška. Aktyvi , draugai sako , kad graži ( nors savęs nekenčiu ) , sako , kad esu dar ir drąsi.Mėgsu dainuoti , bandysiu patekti į teatro būrelį ar mokyklą kitais metais.Dar patinka vakarėliai. Juos DIEVINU. Esu žmogus su charakteriu ir geriau su juo nesipykti , nes tada bus...... Tai vat xD . Esu BE GALO Maištinga.. Jei kas žiūrite Maištingą Amžių žinote tokią Marizza , tai va , aš tokia pati kaip ji. Galiu snukį išdaužyt TAm bernui kuris mane arba mano draugę įskaudino ir t.t. :victory:

dibujo2km8.png

dibujo3bi3.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano zodiakas svarstykles tai viska sveriu.Bet taip tai esu draugiska,megstu bendrauti.Vidutinio ugio,zaliu akiu,rudu plauku.Paciai labai sunku apie save ka ir pasakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu mergina 163cm. ugio., sviesiu ilguuuuu plauku ir zaliu akyciu-tikra lietuvaite :cray: Siaip kas pamato pirmas ispudis(bent jau taip pasako)kad atrodau pasikelusi,bet kai pabendrauja pakeicia savo nuomone,lengvai bendraujanti ir paprasta. Zinoma jei reikia galiu parodyti savo nagucius, :kulinar: bet tai buna labaaai retai. :rolleyes::hm:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki ,

Esu tamsiu plauku ir pilkai-zaliu akiu mamyte,auginanti 8menesiuku suneli,trykstanti ir duodanti dziaugsma kitiems,nes pati jo,kolkas turiu per akis(tfu tfu tfu) Neauksta,bet greita...

o gal ka domina dar kas apie mane? :kulinar:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui :16:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu paprastas žmogas, neišsiskiriantis, todėl niekas manęs nemato ir nepastebi.

Myliu meną- dailę, muziką, teatrą..

Taip pat mėgstu skraidyti ir stebėti žmones.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip pat mėgstu skraidyti ir stebėti žmones.

kaip skraidyti? :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai idomus saves apibudinimas, Klopp :singer: Is tiesu tai nemanau, kad niekas nepastebi, butum nerasius taip, jeigu butum tik paprasta niekuo neissiskirianti asmenybe :doh::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmonike, taip imi ir pradedi skraidyt :flowers: pati nepastebiu.. aišku, viskas perkeltine prasme : )

Bet mielai ir iš tikrųjų paskraidyčiau ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.