Pereiti prie turinio
uogyte

Apibūdinkite save!

Rekomenduojami pranešimai

Tai ir sakau, kad niekas nepastebi ;]

ta pati kirpėja manęs du kartus klausė, ar aš iš Skuodo, ar iš kaimelio kokio.. nes jau labai nematytas žmogus, o pas mus Skuodas tikrai nedidelis, visi visus pažįsta :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esu tamsiaplauke rudaake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rudaakė,rudaplaukė,aukšta,liekna...................... :blush:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiuo metu blondinė, ne visai žema ir ne iš aukštaūgių, kol kas dar turbūt prie lieknų :) o charakteris tai kaip ir svarstyklių: ir graži ir protinga, nors imk ir persiplėšk :grin: (dažnam užknisamai abejojantis)

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pastebejau,dar ir linksma :wub1:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...su beribiu kuklumu lendanti į akis, tadablindiško charakterio, romantikė...kol nežila dar, tamsių plaukų+rudų akių, kaip sako šefas kūda kaip dviratis, bet nesutikčiau, greičiau keturatis su varikliuku... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu....esu sviesiaplauke,ilgu plauku,zaliu akiu, :taupo: Draugiska,linksma,ir begalo pavydi,pavydziu visus visiems.... :unsure: Niu...kas cia dar? nebezinau.... :geda: :P

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

auksta tamsiu plauku naturaliu,rimto sudejimo kg,greitai pykstanti,sakanti kas ant liezuvio galo,megstanti paerzinti kitus zmones be galo..... :o :super:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu Zmogus, tikintis, kad kiekvienas Zmogus turi tiksla, kuris suteiktas Likimo, Ir zmogus turi tiksla - ieskoti savo gyvenimo prasmes, savo pavedimo.. As Zmogus, kuris jauciasi begalo nuostabiai ieskodamas laimes, ir man visiskai nerupi ta laime, ne ieskau laimes.. as jauciuosi laimingas ieskodamas jos.. ;) As - Zmogus, suvokiantis pasauly skirtingu kampu.. Neesu materialistas.. As dvasiniu, moraliniu, zmogiskuju vertybiu puoseletojas, ir sio jausmo pletotojas... As zinau, kad akys mato tai ka nori, o jausmai jaucia tai, ka sukuria kito zmogaus jausmai.. Ausys taippat nesuteikia realybes, jos negali tureti dideles svarbos.. Gebejimas jausti suteikai mokejima atskirti kas akimis matoma - realu, o kas iliuzija.. Bei Ausimis girdimu garsu Tikroviskumas, ir netiesos filtravimas.. Kiekvienas zodis, kuris keliauja is jausmu gilumos - pasiekia jausmu giluma.. Kiekvienas vaizdas, kuris sukomponuojamas viduje - susikuria ir akies tinklaineje... Esu - Zmogus, pilnas energijos mokytis is gyvenimo kuo daugiau, naudotis galimybemis, ir pilnavertiskai egzistuoti, turedamas savo erdve visumoje.. Isvaizda mano kiekvienai merginai skirtingai matoma.. Siaip faktai tokie, kad Esu Tamsiaplaukis, melynu akiu, ir sypsena pasipuosusio veido israiska.. :rolleyes: Sypsausi, esu laimingas, mylimas, mylintis, ir pilnavertis sios mus supancios aplinkos asmuo.. :flowers: Nuo pat jaunystes pradejes traukti merginas - daznai esu vadinamas Lovelasu, Sirdziu ediku, nekaltu zvilgsniu, kuris gauna viska.. tik panoreti reikia.. :flowers: Esu supratingas, laimingas, mielas, nuosirdus, turintis savo nuomone, ir gebantis ja issakyti, jei tai buna verta, ir prasminga.. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu Zmogus, tikintis, kad kiekvienas Zmogus turi tiksla, kuris suteiktas Likimo, Ir zmogus turi tiksla - ieskoti savo gyvenimo prasmes, savo pavedimo.. As Zmogus, kuris jauciasi begalo nuostabiai ieskodamas laimes, ir man visiskai nerupi ta laime, ne ieskau laimes.. as jauciuosi laimingas ieskodamas jos.. :rolleyes: As - Zmogus, suvokiantis pasauly skirtingu kampu.. Neesu materialistas.. As dvasiniu, moraliniu, zmogiskuju vertybiu puoseletojas, ir sio jausmo pletotojas... As zinau, kad akys mato tai ka nori, o jausmai jaucia tai, ka sukuria kito zmogaus jausmai.. Ausys taippat nesuteikia realybes, jos negali tureti dideles svarbos.. Gebejimas jausti suteikai mokejima atskirti kas akimis matoma - realu, o kas iliuzija.. Bei Ausimis girdimu garsu Tikroviskumas, ir netiesos filtravimas.. Kiekvienas zodis, kuris keliauja is jausmu gilumos - pasiekia jausmu giluma.. Kiekvienas vaizdas, kuris sukomponuojamas viduje - susikuria ir akies tinklaineje... Esu - Zmogus, pilnas energijos mokytis is gyvenimo kuo daugiau, naudotis galimybemis, ir pilnavertiskai egzistuoti, turedamas savo erdve visumoje.. Isvaizda mano kiekvienai merginai skirtingai matoma.. Siaip faktai tokie, kad Esu Tamsiaplaukis, melynu akiu, ir sypsena pasipuosusio veido israiska.. :rolleyes: Sypsausi, esu laimingas, mylimas, mylintis, ir pilnavertis sios mus supancios aplinkos asmuo.. :rolleyes: Nuo pat jaunystes pradejes traukti merginas - daznai esu vadinamas Lovelasu, Sirdziu ediku, nekaltu zvilgsniu, kuris gauna viska.. tik panoreti reikia.. :lol: Esu supratingas, laimingas, mielas, nuosirdus, turintis savo nuomone, ir gebantis ja issakyti, jei tai buna verta, ir prasminga.. ;)

sveikas prisijunges Stebetojau :coffee:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
164cm ugio...vidutinio kuno sudejimo... sviesiu plauku....melynu akiu...gan draugiska...ka cia dar pridurt :rolleyes:

seikute Neringa <_>

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.