Pereiti prie turinio
uogyte

Auksas ar sidabras

Rekomenduojami pranešimai

Alergijos- negeras dalykas.

Kad greieiausiai ne elergija, bet ausys jautrios.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as nekenciu aukso,nes jis mane sendina,o sidabras puosia ir kartu jaunina! :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet baltas auksas tikrai atrodo kaip sidabras :pack2_thumbup[1]:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,a? ne?ioju tik auksinius papuo?alus :pack2_thumbup[1]: Ka?kodel pradejau susimastyti,ar jis man?s nesendina? :hm: O ypae tokios mintys lenda a galva,kai pamaeiau,kad vis daugiau matomi skoningi papuo?alai -sidabriniai.

Meilė - tai saulėtekis,vidurdienis ilgas ir kantrus, ir vakaras stebuklingas tylus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? tai sidabrinio auskaro ne?ioti negalio, ausys turbut nupuliuoto visai  :laugh:

man ankseiau taip budavo bet kai pradejau pirkti utos ar ulos (dabar nepamenu) sidabra tai i?nyko visos bedos.

?iaip labai myliu sidabra, be to ve?iui lyg ir sidabras tureto labaiau tikti nei auksas. ?iaip auksas man atrodo sendina. nors yra tokio jauno motero kurioms auksas labai tinka.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesioju sidabra, o auksas man nepatinka..bet va suzadetuviu ziedas balto aukso, tai bent jau prie sidabro tinka..ir vestuvinius ziedus galvojam maisytus is balto ir geltono aukso pirkti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patinka ir auksas ir sidabras bet pati nesioju daugiau auksa.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka ir auksas ir sidabras ir paprasto metalo papuosalai.bet labiau megstu sidabra.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai sidabras patinka, o siaip tik apyrankes ir auskarai. Ziedu nemuviu nes grazus tik mazu dydziu :D. Ir siaip baltas metalas arciau sirdies nors spalvinis tipas siltas.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as paskutiniu metu matau nemazai labai graziu sidabriniu papuosalu ir sau jau kai ka nusiziurejau :lol:

O siaip nesioju auksa :blink:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat, kaip ir kazkuri forumo dalyve galiu nešioti tik auksinius papuosalus.... Nes sidabrui ir kitam metalui esu alergiška. Taigi, noriu ar nenoriu, tenka nešioti auksą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sidabras ir tiksidabras....... auksas man nemielas..... arba tiksliau mano galva jsi tinka brandzioms moterims... as saves dar tokia nelaikau <_>

nebent platina ar baltas auksas man dar visai nieko butu... bet tai iski neikandama. juolabiau, kad siuo metu auksas labai papbrango ir dar brangs...

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.