Pereiti prie turinio
Leid

Mamyčių džiaugsmeliai...

Rekomenduojami pranešimai

Kvieciu visas mamytes,o taip pat ir tecius pasidziaugti linksmomis istorijomis apie savo atzaleles :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba :D

Vat as iskarto ir prisijungiu :D :geda:

O va viena is istoriju...

Viena vakara, vaiksciodami juros pakrante uzsiziurejome i aitvarus, tikrai graziai atrode :nea: Dukryte taip pat labai idemiai stebejo, paskui sako: mama, teti, ziurekit menulis krenta :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai dar mano dukrele mokesi kalbeti,zodi begemotas tardavo gamajotas.Karta tetis nusprende ismokyti gerai tarti si zodi.Tetis jai sako-sakyk begemotas,o ji sako gamajotas,tada sako sakyk be ji pakartoja be,dabar sakyk gemotas,ji pasako gemotas.Tada tetis ryskiai pabrezdamas skiemeni be sako sakyk begemotas,o dukrele taip pat pabrezdama pirma skiemeni oriai isdrozia-Gamajotasbe :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gamajotasbe :lol:

Nu geras :nea: nu ir prajuokinai :D :geda:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien dukryte sako man, as myliu ir mama... ir ..teveli... vat...

O as jai ir sakau, nu tu saunuole mano mergyte, o dukra atsako,as ne mergyte, as princese :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi pas mane tu istoriju labai daug :mirksiukas: bet papasakosiu apie tai kaip mano zujkelis gerai musasi ir zino kada duoti.

viena vakara sedime ziurime televizoriu.o emilija visur lenda,verziasi ant zemes.mano sesuo sako jai niu niu emilija negalima bus bam ir poto bus popa.mazoji ziurejo i demiai i ja ir nesitikedami kaip trenke su kumsteliu per veida.bet isliko rimta-mes visi juoktis pradejome is jos tokiu veiksmu,bet ji ne nesyptelejo.

dar viena.labai megsta gnaibytis.pakele maikute as ka nors svarbiausia kad kunas butu nuogas.tada gnybe ir pati issiziojusi ziuri i tave.taip pat rimtai.bet kai isleidziam garsa panasu kai skauda tada laiminga pradeda juoktis. yra pilna istoriju....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kai dar mano dukrele mokesi kalbeti,zodi begemotas tardavo gamajotas.Karta tetis nusprende ismokyti gerai tarti si zodi.Tetis jai sako-sakyk begemotas,o ji sako gamajotas,tada sako sakyk be ji pakartoja be,dabar sakyk gemotas,ji pasako gemotas.Tada tetis ryskiai pabrezdamas skiemeni be sako sakyk begemotas,o dukrele taip pat pabrezdama pirma skiemeni oriai isdrozia-Gamajotasbe :D

:D :P :this:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano dukrytes naujausis TOpas :super:

Tau,tau tau, mano meile tik tau... Mano pasaulis tik tau,tau ,tau... ( Baggy B) :super:

Dainininke auga :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ateinu i darza pasiimti dukros, uzeinu i grupe bet saviskes niekur nematau. Ziuriu isbega is miegmojo. Klausiu kur dukrele buvai? O ji sako" melagajam" :lol: ( miegamajam)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sedim vakar vakare su drauge... bendraujame... Livija sukasi,malasi... zaidzia :lol: Rado kazkoki maza blizguti ir sugalvojo paseilinus pas drauge namie ant sienos priklijuoti :mirksiukas: as istaiga atemiau ta blizguti... o ji rekia-" Atiduok greiciau mano blizgintoja, cia mano " :unsure: :blink: :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sedim vakar vakare su drauge... bendraujame... Livija sukasi,malasi... zaidzia :lol: Rado kazkoki maza blizguti ir sugalvojo paseilinus pas drauge namie ant sienos priklijuoti :mirksiukas: as istaiga atemiau ta blizguti... o ji rekia-" Atiduok greiciau mano blizgintoja, cia mano " :unsure: :blink: :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: jetau kaip prisijuokiau is visu istoriju :lol: :lol: :doh::doh:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sedim vakar vakare su drauge... bendraujame... Livija sukasi,malasi... zaidzia :lol: Rado kazkoki maza blizguti ir sugalvojo paseilinus pas drauge namie ant sienos priklijuoti :lol: as istaiga atemiau ta blizguti... o ji rekia-" Atiduok greiciau mano blizgintoja, cia mano " :lol: :lol: :lol:

teisingai vaikas sako kas mano tai jau mano :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.