Pereiti prie turinio
Leid

Mamyčių džiaugsmeliai...

Rekomenduojami pranešimai

oi ir as turiu savo dziaugsmely:) tik mums dar 4men su trupuciu ;) ir dziaugsmelis ir vargelis :hm: zbitku dar neprikrecia, bet kaip reikiant tete ir mama pasokdina ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

SUprantu tave.. Tikrai ir džaugsmelis ir vargelio truputį yra xD... :victory:

dibujo2km8.png

dibujo3bi3.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir prisikvatojau iš jūsų džiaugsmelių :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniskei dar tik 7men.tai jau kartais tikrai prajuokina... <_ garsais ar mimikom...labiausiai juokas ima duodu jai serveteliu pakeli taip ji drasko rimtu veidu sauk ne neprisikviesi demesi atiduoda paskui galu gale susinervina kumstukose ir pradeda saukti i burna matai neina viso susikisti... src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_rolleyes.gif" alt=":rolleyes:">

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi prisiskaciau as cia jusu kleckiuku zbytku ;) :D :D

viena diena atejo pas mus mano tevai o tetis nezino kad as rukau :ragana: sedim virtuvej snekam,atvaro mazoji is kamabario,ziuri i stala ir griebia cigareciu pokeli,duoda man ir sako "mamyte tavo" ,sakau ne ne mano,o ji atsisuka i seneli ir sako "seneli mamytes cia"bet dar su tokia pasaipa kad krisk vietoj :lol: mano tetis klausia mazosios "o ka mama su jom daro? o ji suglaude lupytes ir tik viena lupu krasta pravere ir daro pfffff :flowers: likau tada be zodziu ir vaiko isduota :D :D :D

ir dar prisiminiau senus laikus kai savo panelytes neturejau,nuejau aplankyt senai matytos drauges,o pas ja 3 metu dukryte, nuejau su vynelio buteliuku galvojau pasedesim kai jos mazoji uzmigs,Drauge jau pradejo mazaja ruost miegui o ta ir sako man" o ka tu namo neisi jau velu ?" ne sakau,o ji taip rimtai atsisuko ir man sako "tai jei tu nezinai kelio i namus mano tevelis tau gali parodyt" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neringa, prajuokinai :lol: ;) :rolleyes:

Mellysa, musu dukrytes panasaus amziaus, maniskiai vakar 8 men., suejo :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neringa jau kaip prisijuokiau ;) ,net nuotaika pagerejo :lol: :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo,Neringaile,turi vaika,tai visada nuotaika pakels.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neringa, prajuokinai :rolleyes: :rolleyes: :victory:

Mellysa, musu dukrytes panasaus amziaus, maniskiai vakar 8 men., suejo :D

ooooo!!! smagu!!! bendramintes esam :super:

Neringa,nu tas paskutinis pasakojimas,tai superinis!!!! :D matai koki tetuka gera turi vaikas... :D

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prisijuokiau paskaiciusi jusu mazuju isdaigeles :rolleyes: :rolleyes: :victory:

vakar mes jau atsigulem i lova ir ziurim televizoriu vyras beveik miega, o mazoji laipioja per ji, sokineja ir panasiai. as sakau jai: Emilija as einu i virtuve atnesiu atsigerti nakciai, o ji man ir sako: as emilija nori.... as klausiu kas nori?, o ji sako emilija nori as... :super: cia ji turejo omeny-as noriu, bet dar nevisai supranta esmes tai ir sako viska :D oj prikrecia ir pripasakoja ji visko mums-tik kai reikia papasakoti tada neprisimenu :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prisijuokiau paskaiciusi jusu mazuju isdaigeles :rolleyes::rolleyes::victory:

vakar mes jau atsigulem i lova ir ziurim televizoriu vyras beveik miega, o mazoji laipioja per ji, sokineja ir panasiai. as sakau jai: Emilija as einu i virtuve atnesiu atsigerti nakciai, o ji man ir sako: as emilija nori.... as klausiu kas nori?, o ji sako emilija nori as... :super: cia ji turejo omeny-as noriu, bet dar nevisai supranta esmes tai ir sako viska :D oj prikrecia ir pripasakoja ji visko mums-tik kai reikia papasakoti tada neprisimenu :D

tai dukra tavo dar nesneka grynai?

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir prisijuokiau cia paskaitinejus :hysterical: ;) .

Na cia nejuokinga bet vistiek mano pupa nebeina be suns miegot, turi miegot salia. Jei nera tai zliumba visa gerkle :hysterical:

Arba is ryto man spiria ir sako mama "papa"

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.