Pereiti prie turinio
Nicole

Nuotraukų redagavimo programos

Rekomenduojami pranešimai

Vikuliaa,o kom ji gera si programma? as kaip tik ruse,jei ji tikrai verta,tai noreciau pabandyti.gal norodele idietumei :geda:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na nezinau kuom ji jau tokia , gera , bet man patiko keli darbeliai kurios maciau su picasa ir uzsinorejau :lol: noriu naujos programos pabandyti , bet pas mane kad tik belekokia instaliuocaiu visos rusiskos , o kietim angliskos :geda: jau vos zliumbt nebuvau pradejus .....

Picasa 2 parsisiuntimas

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nzn,parsisiunciau ir... viskas lietuviu kalboj (tai gerai)bet,tai kas ten gero? :doh: nieko nemaciau gero!!! paliginus su PS :mirksiukas: fui,istriniau :) arba tiesiog as ten nieko nesuprantu... :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir ten nieko nesuypratau tik koliazus padariau :):D:D:D:D

labai lengvai iskart sudeda i atskiras fotkes :doh::D:D

3f8c3f8c3b1bb5632d.jpg

nereikia nei 2 minuciu jau padaryta :mirksiukas:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu taip, ta dalyka ir as pastebejau... :fool:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai norėčiau daryti tokius gražius darbelius tik ne žinau nuo ko ir pradėti :( visur skaitinėju ,bet nieko nesuprantu .Tiksliau nerandu paaiškinimo nuo ko pradėti. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai norėčiau daryti tokius gražius darbelius tik ne žinau nuo ko ir pradėti :super: visur skaitinėju ,bet nieko nesuprantu .Tiksliau nerandu paaiškinimo nuo ko pradėti. :victory:

pradek nuo magic photo editor!ten paprasta bej dariau su ja padytas nuotraytes geriausiaokybegaunasi 9*13 aba 10*13 :wub1:

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_unim2-slank.gif_time_949442400_time2_1167688800_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaitės, labai reikia jūsų pagalbos :mirksiukas: Jau kelios dienos bandau pasileisti Photoshopą, bet niekaip kompas nepriima (nesuinstaliuoja). Iš pradžių turėjau suinstaliavusi iš tos nuorodos, kurią radau čia kažkurioj temoj, bet po mėnesio reikėjo suvesti tą serial number, aš kaip tik tuo metu turėjau kitų darbų ir kurį laiką nedirbau su PS. Dabar, kai pabandžiau suvesti tą numerį, nepriėmė (rašo enter valid serial number ar kažką pan.). Tada bandžiau suinstaliuoti Azen man persiųstą CS3 versiją, bet vėl nesėkmingai. Dar MB bandė iš torrentų parsiųsti su visais crack'ais, bet nieko, kompas kaip užsiš..., atrodo, lyg prisimintų tą pačią pirmą versiją ir kitų nepriimtų. Ar taip gali būt ir ką patartumėt daryti (visos senesnės versijos ištrintos ir išvalytos iš PC)? Džiūstu kaip lapas be Photoshopo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mergaitės, labai reikia jūsų pagalbos :rolleyes: Jau kelios dienos bandau pasileisti Photoshopą, bet niekaip kompas nepriima (nesuinstaliuoja). Iš pradžių turėjau suinstaliavusi iš tos nuorodos, kurią radau čia kažkurioj temoj, bet po mėnesio reikėjo suvesti tą serial number, aš kaip tik tuo metu turėjau kitų darbų ir kurį laiką nedirbau su PS. Dabar, kai pabandžiau suvesti tą numerį, nepriėmė (rašo enter valid serial number ar kažką pan.). Tada bandžiau suinstaliuoti Azen man persiųstą CS3 versiją, bet vėl nesėkmingai. Dar MB bandė iš torrentų parsiųsti su visais crack'ais, bet nieko, kompas kaip užsiš..., atrodo, lyg prisimintų tą pačią pirmą versiją ir kitų nepriimtų. Ar taip gali būt ir ką patartumėt daryti (visos senesnės versijos ištrintos ir išvalytos iš PC)? Džiūstu kaip lapas be Photoshopo :lol:

as zinau kame saknys!adobe photoshopas turi gera apsauga to pacio setupo neleidzia dukart instaliuot!patariu nesikankint o ieskot tokio phoshopo failo kuris leistu instaliuot o tada nukrekint is karto!gali netgi is ju originalaus puslapio!

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_unim2-slank.gif_time_949442400_time2_1167688800_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as zinau kame saknys!adobe photoshopas turi gera apsauga to pacio setupo neleidzia dukart instaliuot!patariu nesikankint o ieskot tokio phoshopo failo kuris leistu instaliuot o tada nukrekint is karto!gali netgi is ju originalaus puslapio!

oi kaip ačiū tau už atsakymą :rolleyes: Tik kad nesu aš tokia kieta hakerė, kad net iš originalaus jų puslapio nušvilpčiau visą programą su visais kodais :lol: Gal galėtum patarti, kaip protingai tą padaryt, kad nepakliūčiau į teisėsaugos akiratį, būčiau labai dėkinga :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susiraska is kur parsisiust kad ir is ju originalaus puslapio svarbiausia kad leistu instaliuot tada uzeik i mano temele ir jei noresi kreipkis i mane :geda:

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galit pasakyt, kaip aktyvuoti ta photoshopa? nei vienas kodas man netinka :(((((

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.