Pereiti prie turinio
Snapė

Plaukų aliejukai

Rekomenduojami pranešimai

CA, naudoji reiškiasi ne tą kaukę. Naudok geros firmos purinančia plaukus kaukę, nors nuo visų kaukių efektas bus, legviau šukuojami švelnūs plaukai, o tai jau bus ne be purūs tiek kiek tu turbūt nori.

O aliejukas ar serumas koks kaip tik tą bėdą tau išspręstų, nes ji reik tepti ant plaukų galų, ar per visą ilgi plaukų(kaip aš darau) bet ne ant šaknų, tai pas tave nuo šampūno šaknys bus pakeltos, o galiukai sušvelninti ir nebesivels. Pabandyk ką nors ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tai kokius tu aliejukus naudoji? Aš tai kartais nzn jau ką daryt :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai kokius tu aliejukus naudoji? Aš tai kartais nzn jau ką daryt :flowers:

Aš naudoju gryną kokosų aliejų, kuris būną kietas kaip akmuo, jį atšildyt reik po karštu vandeniu kad susikystėtu, dar turiu avono aliejuka galam, ir dar dabar turiu kaunes seruma galiukam.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš apie kokosus kažkada skaičiau ir nusprendžiau kad dėl kažko jis man netinka. O gal kas naudojat placentą? (nu ne ta, kur pas moteris :mirksiukas:) Aš su kapsulėm kažką dariau, bet kaip pasirodė, jokios ten placentos nebuvo, tai noriu išbandyti kažko su placenta. Įdomu, ar yra bandžiusių?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pats paciausias yra Indola firmos aliejukas plaukams, naudoju jau kokius 3 metus ar ilgiau ir negaliu atsidziaugt :D Labai suminkstina plaukus ir suteikia rysku zvilgesi, be to, yra labai skalsus (man nedidelio buteliuko uztenka kokiems 8 men.), nes jo reikia nedaug. Perku Grazvigos salone Vilniuje, ju ir kitos priemones labai neblogos (pvz., purskiami vitaminai plaukams) ir kainos, kaip profesionaliu priemoniu, palyginus nera aukstos :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kiek kainuoja toks aliejukas?

Negirdėta man visai firma, bet su mielu noru išbandyčiau.

Nes mano plaukai kaip ir oda mano labai problematiška, tai prie visokiausių aliejukų pripranta labai greit. O dar kaip plaukai mano viršugalvis riebus, o galai nuo sausumo šiaušiasi, tai aš juos ir sausus į dieną po kartą pertepu, tai dar dar ganėtinai neblogai atrodo. Norėčiau išbandyti ir ką nors naujo, o ši firma man dar negirdėta :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kiek kainuoja toks aliejukas?

Negirdėta man visai firma, bet su mielu noru išbandyčiau.

Nes mano plaukai kaip ir oda mano labai problematiška, tai prie visokiausių aliejukų pripranta labai greit. O dar kaip plaukai mano viršugalvis riebus, o galai nuo sausumo šiaušiasi, tai aš juos ir sausus į dieną po kartą pertepu, tai dar dar ganėtinai neblogai atrodo. Norėčiau išbandyti ir ką nors naujo, o ši firma man dar negirdėta :D

Indrute, 150 ml buteliukas kainuoja lygtai 49 Lt (tiek kainavo kai pirkau paskutini karta, vasara), bet kaip jau sakiau, man jo uztenka labai ilgam. Indola lygtai vokieciu firma ir kaip suprantu gamina profesionalias plauku prieziuros priemones. To aliejuko informaciniame lapelyje raso, kad jo netepti ant saknu, bet as paskirstau ant visu plauku ir man jis labiausiai tuo ir patinka, kad visiskai neriebina plauku. O zvilga plaukai labai graziai, karta net kirpeja manes klause, ka naudoju, kad plaukai taip blizga. Sita kosmetika, man atrodo, prekiauja tik Grazviga, tad jei nerasi Kaune, parasyk i az, bandysiu pagelbet :coffee: Tiesa, sita kosmetika savo salone naudoja ir platina Northway medicinos centras, bet ten kainyte to aliejuko ohoho - gal apie 90 Lt :tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va man tai reiktų kad riebintų galiukus, nes jie visiškai sausi. Bet su mielu noru išbandyčiau ir šitą :coffee:

Jaučiu prašysiu pas tave pagalbos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va man tai reiktų kad riebintų galiukus, nes jie visiškai sausi. Bet su mielu noru išbandyčiau ir šitą :D

Jaučiu prašysiu pas tave pagalbos :tongu:

na, jis plaukucius tikrai padrekina, plaukai juo patepus pasidaro minkstuciai ir paklusnus. Nezinau, ar pakankamai padrekintu labai sausus galiukus, nes mano nera labai jau issauseje.

Gerai, butinai, duok man zinia, kai tik nuspresi :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va man ir baisiausia, kad plaukų šaknys gla net per daug riebaluojasi, o galiukai ar pakirpti ar ne pučiasi ir yra apsoliučiai sausi :D ko aš tik nebandžiau :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va man ir baisiausia, kad plaukų šaknys gla net per daug riebaluojasi, o galiukai ar pakirpti ar ne pučiasi ir yra apsoliučiai sausi :D ko aš tik nebandžiau :coffee:

ta pati situacija ir pas mane Indrute..... :tongu:

ir niekas nepadeda- galva turiu plauti kasdien :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man reiketu kazko stiprinancio saknis,nes kai tik koks stresas po savaites krenta kuokstais,siaip naudoju varnalesu aliejuka,arba kerotino plauku kauke nuo kerotino atseit greiciau atauga ir greiciau auga,bet gal kas galit kitka patarti,gal kas panase problema turi :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.