Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Papasakosi, kaip ta stiklinė pieno :victory: Man Dinos knyga patiko, tai susidomėsiu gal ir šia. Dar noriu perskaityti šių metų Ivanauskaitės premijos nugalėtoją :"Silva rerum".

ok :rolleyes: manau, kad turetu but nebloga, nes maciau, kad pateko i 2008 m. perkamiausiu knygu desimtuka (knygu klubo). Mane uzkabino ne tik autore (patiko visos jos knygos), bet ir tai, kad sitoj knygoj aprasoma vienos merginos is Lietuvos istorija :D

O as kai pabaigsiu sia, visai noreciau paskaityti knygele "Pokalbiai su Algimantu Cekuoliu", nes jau gana seniai jauciu siam zmogui, kaip rasytojui, zurnalistui ir apskritai labai issilavinusiam ir ismintingam zmogui, dideles simpatijas :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dbrr skaitau Aleksej Ivanov - Geografas gaublį pragėrė. Nu tikrai įdomi knyga, siūlau paskaityti. Kalba eina apie geografijos mokytoją. Praleliai yra piešiamas jo gyvenimas, arbas mokykloje. Toks alia meniškas žmogus. labai įdomi yra knygos kalba - šmaikšti ir lengva.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as niekaip nebeissirenku, ka skaityt. Perskaiciau ta "Stikline pieno", nu labai patiko, pabaigoj net apsizliumbiau :) (nors siaip nesu kokia didele jautruole). O dabar pradejau viena ("Kelias i Indija"), numeciau, kita ("Sokiu sale Magnoliju gatveje") - irgi, kazko nekabina :flowers:

Cukriniai avineliai, o tu knygas perki, ar imi is bibliotekos? <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ką perku, bet dažnai imu ir iš bibliotekos, tiesiog kai ir taip daug skaityt reikia, tai karts nuo karto pastveriu kokią, kurį šiaip akį patraukia <_>

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as niekaip nebeissirenku, ka skaityt. Perskaiciau ta "Stikline pieno", nu labai patiko, pabaigoj net apsizliumbiau :) (nors siaip nesu kokia didele jautruole). O dabar pradejau viena ("Kelias i Indija"), numeciau, kita ("Sokiu sale Magnoliju gatveje") - irgi, kazko nekabina :flowers:

Cukriniai avineliai, o tu knygas perki, ar imi is bibliotekos? <_<

o kaip kelias į indiją įdomi ar nelabai?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kaip kelias į indiją įdomi ar nelabai?

kol kas neužkabino manęs, pasirodė nuobodoka. Tai perskaičiau keletą psl. ir padėjau į šoną, gal kada vėliau vėl prie jos prisėsiu. Šiaip nemėgstu knygų, kurios prasideda ištęstais gamtos aprašymais ar šiaip kažkaip nuobodžiai, tada iškart atmuša norą skaityt toliau, net jei paskui siužetas ir visai įdomus. Man reikia veiksmo, intrigos ar šiaip bent kokio cinkelio, kad iš karto užgriebtų :flowers:

Vis pasižiūriu į Irwingo "Kol tave rasiu", lyg norėčiau pradėt, nes labai patinka jo knygos, bet kai pažiūriu į jos storumą (980 psl. :flowers: ), tai atsitraukiu, nes žinau, kad jei įniksiu, tai vėl visi kiti malonumai bus laikinai nustumti į šoną. Dabar atėjo PS laikas, dar ir dekupažinimu turbūt užsikrėsiu, tai knygos kol kas laukia savo eilės :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien baigiau skaityti J.Picoult "Devyniolika minuciu"...Sukrecia,pamastai...Isvis ,man sios autores visos knygos -NEREALIOS...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siandien baigiau skaityti J.Picoult "Devyniolika minuciu"...Sukrecia,pamastai...Isvis ,man sios autores visos knygos -NEREALIOS...

as labai noriu perskaityti ta "Mano sesers globejas", bet nezinau ar rysiuos, man apie tokius dalykus skaityti ir girdeti labai sunku :) . Siandien kaip tik kalbejom su MB ta tema - apie sergancius vaikus, tai ir vyras prisipazino, kad tai turbut vienintele jo "silpnoji" vieta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dabar daugiau skaitau psichologine literatura

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PAsiėmiau Šerelytės >Mėlynbarzdžio vaikai", Bet dar nepradėjau, nėr laiko, pabandysiu paskaityti, iki šio Šerelytė man įspūdžio kaip ir nepadarius..

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ką tik baigiau skaityti Nora Roberts "Angelo ežeras"

per du vakarus prarijau :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiausia skaitau psichologines knygas, bet vakar atsitiktinai i rankas pateko Danieles Styl knyga"Galejo buti kitaip" itrauke nuo pacios pradzios iki pabaigos.. net asara isspaude

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.