Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Verti demesio filmai :mirksiukas: :

Bornas.Galutinis tikslas (The Bourne Ultimatum)

Piko valanda 3 (Rush Hour 3) veiksmo komedija/teatruose nuo rugsejo 21d.

Partneriai mirti (war) veiksmo trileris/nuo rugsejo 7d.

Aukles dienorastis (Nanny Diaries) romantine komedija/nuo rugsejo 28 d.

Meiles receptas (no reservations) romantine komedija/nuo rugsejo 7d.

Zvaigzdziu dulkes (stardust) nuotykiu fantastinis/ nuo spalio 26d.

O dabar jus skelbiu Ceku ir Lariu ( i now pronounce you chuck and larry) komedija/ nuo rugsejo 14d.

Visus filmus mačius išskyrus auklę ir čeką ir larį ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"La troskinys"- multikas

"Ant bangos"- multikas

bet juos puikiai ir as paziurejau :rolleyes:

"Uzkibo" man ir visai nieko komedija :rolleyes:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bornas, piko valanda, partnerei mirti- ne mano mėgiamo stiliaus filmai.

Meilės receptai labiausiai patiko.

La troškinys ir užkibo irgi labai faini.

Bėje visus žiūrėjom kino teatre kurie man patinka, man tai nėr ką lygint kino teatrą nuo namų kino. O maniškiui tik namie :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

i kino teatrus mes taip tap nevaikstom siunciames per dc++ paskutinis geras filmas kuri ziurejau buvoo dabar jus skelbiu caku ir lariu

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai patiko filmas "Narkoze"

Aprašymas:

Pagrindinio aktoriaus personazas(H.Christensen) samoningai gulasi i ligonine atlikti sunkios operacijos,bet jis netiketai prabunda....Jis nejaucia negali pajudinti savo rankas bei kojas-taciau jaucia kiekviena skalpelio prisiletima prie savo kuno.taciau jo zmana irgi kaunasi su siaubu savo galvoje....

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man iš visų kada matytų filmų geriausi "Sibiro kirpėjas" ir "Skrydis virš gegutės lizdo" (su Jacku Nicholsonu). Pagal žanrą labiausiai patinka psichologiniai trileriai ir detektyvai, ypač apie kokius nors maniakus :lol: ("Avinėlių tylėjimas", "Tobula žmogžudystė" ir pan.). Iš melodramų labai patiko "Forestas Gampas", "Ana ir Karalius", o iš komedijų - visos "Taksi" dalys. Rekomenduoju nemačiusioms pažiūrėti gana neseną (2006 m.) veiksmo trilerį "Karalystė" (The Kingdom) su Jennifer Garner ir Jamie Foxx, man visai patiko, nors siužetas ir nėra labai išsiskiriantis, bet įtampos ir veiksmo netrūksta iki pat pabaigos. Ir dar labai patiko Melo Gibsono režisuotas nuotykinis veiksmo filmas "Apocalypto" . Tai gal ir užteks pradžiai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir dar labai patiko Melo Gibsono režisuotas nuotykinis veiksmo filmas "Apocalypto" .

Labai patiko ir man sis filmas :lol:

Tik vat ziurejau ji kai laukiausi, tai puse filmo nusisukdavau ( nes labai jautriai i viska ziurejau) ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar prisiminiau vieną labai patikusį filmą - "Degantis žmogus" ("Man on Fire") su Denzeliu Washingtonu. Jį neseniai vėl rodė per TV - mano manymu, tikrai vertas dėmesio filmas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir keistai nuskambes, bet mano megstamiausi filmai katastrofiniai, tokie kaip "zemes drebejimas Niu Jorke","diena po rytojaus", "Dantes virsukalne", dar apie potvynius ir pan. Zodziu kai gamta parodo savo jegas. O siaip jei rodo koki apie ryklius, tai tada ziuriu pasimegaudama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.