Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar gali būti meilė be sekso?

Rekomenduojami pranešimai

Man tai gerai ;)

Bet jei būtum visiškai vienodai tolerantiškas, gal nevienai būtum pasakęs, kad "eikit jūs su savo patarimais.... " :) o čia vis nutylėdavai, kultūringai atsakydavai, vyrukai (berods nulis ir klizma rašė, bet negarantuoju) patarė kažką trumpai (jei gerai pamenu :) ) , neįkyriai, o čia atėjo jaunas, be šeimyninės patirties vaikinukas ir pažėrė tau krūvą patarimų, dalinai ne į temą (nes visko neskaitė) ir va tau labai puiki proga išsiliet ant jo už visų mūsų nusišnekėjimus (tavo nuomone)... Buvai gi pats jaunas, turėtum žinot, kad jaunimas turi daug energijos, mėgsta truputuką daugiau pasigirt, turi viziją "kaip turėtų būt" ir dar nesuvokia, kad nebūtinai taip yra, mėgsta patarinėt negalvodami apie pasekmes..galėjai pabūt atlaidesnis, pasakyt ką trumpo sarkastiško :D O dabar nei tau gerai nuo to (čia aš taip sumąsčiau) nei jam nei niekam :)

Oi dabar jaučiu jau gausiu :D :D :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man tai gerai ;)

Bet jei būtum visiškai vienodai tolerantiškas, gal nevienai būtum pasakęs, kad "eikit jūs su savo patarimais.... " :) o čia vis nutylėdavai, kultūringai atsakydavai, vyrukai (berods nulis ir klizma rašė, bet negarantuoju) patarė kažką trumpai (jei gerai pamenu :) ) , neįkyriai, o čia atėjo jaunas, be šeimyninės patirties vaikinukas ir pažėrė tau krūvą patarimų, dalinai ne į temą (nes visko neskaitė) ir va tau labai puiki proga išsiliet ant jo už visų mūsų nusišnekėjimus (tavo nuomone)... Buvai gi pats jaunas, turėtum žinot, kad jaunimas turi daug energijos, mėgsta truputuką daugiau pasigirt, turi viziją "kaip turėtų būt" ir dar nesuvokia, kad nebūtinai taip yra, mėgsta patarinėt negalvodami apie pasekmes..galėjai pabūt atlaidesnis, pasakyt ką trumpo sarkastiško :D O dabar nei tau gerai nuo to (čia aš taip sumąsčiau) nei jam nei niekam :)

Oi dabar jaučiu jau gausiu :D :D :D

Taip. Gausi !!! - PRITARIMĄ (bent jau antrai Tavo laiško pusei) - daugiau komentuoti tos dalies nenoriu - pažadėjau nebeeskaluoti.

O dėl minčių Tavo laiško pradžioje - esi neteisi. Kas man tiko, ar netiko - rašiau iškart, nekaupiau nieko, kad galėčiau kada nors ant ko nors išsilieti - ne toks mano būdas.

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Ačiū :) Baigiam :D

(adminės ir taip jau kreivai žiūri, nes ne į temą rašom)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aišku. Ačiū :) Baigiam :D

(adminės ir taip jau kreivai žiūri, nes ne į temą rašom)

As dar siek tiek pridursiu ne i tema-cia tikriausiai is Aro pasimokiau-bet noriu Eitvydei pasakyti aciu-uz tai kad bandai bent jau suprasti ir priimti VISU nuomone-neuzpoli iskarto ,o bandai mastyti ir analizuoti...Zinoma gyvenime nebuna taip kad visiem viskas patiktu-ir tau irgi kazkas atrodo neteisinga is musu postu...Tiek to-daugiau nesigilimsiu.

Aciu dar karta.

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na,as negaleciau be sekso gyventi myledama vyra.Nebent butu kazkokie laikini trukdziai,butu galima palauktio kitu atveju- neisivaizduoju :D :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat manau kad nelabai imanoma :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negaliu isivaizduoti kaip gali myleti ir nesimyleti...negali to buti,nebent tai tik laikinai...bet ir tai viska galima iterpretuoti :D

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jai zmogu myli tai nori kartu gyventi ir susilaukti vaiku o be sekso kaip aisku ju neatsiranda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad dažniausiai taip ir būna kad tik seksas :bicycle: , kažkada ir man taip buvo, o dabar štai jau 5 metus turiu tikrą meilę :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NIU TURIU PAZYSTAMA KURI BE SEKSO NEGYVENA GRYNAI JEI PASTOVEI REIKIA KAIP VALGYTI IR SU BELE KUO VIENAKTINIS SEKSAS AS TOKIU ZMONIU NESUPRANTU VAT KAD VYRAM REIKIA TAI TAIP JUG VYRAI NUO PRIGIMTIES toks pasakymas GYVULIAI (aisku vyrai neuzpykit) :super:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.