Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip susipažinote su esamu/būsimu vyru?

Rekomenduojami pranešimai

O musu istorija tokia atitinkanti 21-a amziu :P . Mes susipazinom internetu. Nors vis tik. Pamenu buvo visai pabaiga lapkricio. Mes su sese eilini penktadieni sedejom namie ir gailejomes saves (nei viena neturejo mielo sirdziai zmogiuko) :lol: Tuomet mano sesike-internaute sako: yra toks puslapis - as tave ten uzsiregistruosiu - vis atrakcija bus kol nusibos. :bam: Tuose puslapiuose pradzioj kazkaip visi labai mato tavo profaila ir jei nuotrauka ne kokia pabaisiska - sulauki daugyyyybe laisku ir tu vadinamu WINK-MIRKSNIUKU. As esu ne virtualus zmogus. Man reikia balso, kontakto, akiu zvilgsnio. Na, Bet ... Aisku, gavau tu laisku visokiu .. :lol: bet sudomino tik vienas, kazkoks paprastas siltas buvo. O veliau suzinojau, kad tai ne "kazkur" zmogus, o cia pat. Susitikom, apsiuostem ir stai stebuklas vardu Kamila parpia dabar lovytej. Na, pakovoti jam teko nemazai .... :doh: Ko su "gausoka"patirtimi Lietuvoje nebuvo anksciau patyres .... Ir dabar tiesa, ne viskas taip paprasta ... Virtualus pasaulis labai jau patrauklus, o lietuvaites tokios mielos ir lengvai prieinamos ( ne visos aisku ... ) Na, bet buvo grazu .... :tfuu: ir man paciu netikeciausiu budu :flower:

bunbunard20080201_-8_Kamilai.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man nutiko irgi panašiai kaip sunshine.

Mano vyro brolis buvo mano klasiokas. Tas brolis davė jam mano numerį, na ir taip prasidėjo SMS, po to ilgi pokalbiai telefonu. Taip bendravome 2 metus. Pagaliau nusprendėme susitikti. Iš pradžių jis man nepatiko, nes buvo su ūsais. :flowers:

Kai pasakiau, kad man nepatinka ūsuoti vyrai, tai per antrą pasimatymą atėjo juos nusiskutęs. :pana3:

Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio, įsimylėjau jį pamažu.

Ir štai jau mes kartu 6 metai, o susituokę esame jau 2 metus.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, o as su saviskiu tai visai gerai susipazinau :doh: :unsure: ,mes buvom nuo pat pirmos klases klasiokai, :D :D bet niekada gerai nesutareme,pjovemes visada,o 10 klasej pradejom bendrauti,bet....jis draugavo su mano geriausia drauge,o as su jo geriausiu draugu....bet ir jis ir as su savo antrom pusem issikyrem kai isejom mokintis i kitas mokyklas.O po to pas mane nutiko nelaime ir mano dabartinis MB suzinojo ir stengesi buti labai malonus,taip po truputi mudu ir suejom,ir dabar gyvenam 3 metus ,santuokoj metai ir auginam suneli :geda: :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susipazinome per draugus :geda: lyg siol prisimenu ta diena- atejau pas draugus i vakareli ir pamaciau ji.. :this: taip zodis po zodzio artimiau susipazinome,o po poros menesiu jis man pasiule draugaut :D

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susipažinoma internete. Ne todėl, kad ten ieškojome antros pusės ar pažinčių, o bendraudami viename forume. Tiesiog bendraudami pastebėjome, kad turime daug bendrų bruožų, požiūrių, vertybių... Tada perėjome į privačią bendravimo erdvę, paskui susitikom... dabar laimingai vedę :super:

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš susipažinau su savo vyru gan keistom aplinkybėm, trulike :super: bet tai ilga istorija su įvairiais vingiais, pirmas įspūdis buvo ne iš gerųjų o paskui... ačiū mūsų draugams kurie per netyčia mus suviedė :D ėjo patys į pasimatymą o pasirodo surengė pasimatymą mums :bicycle:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes susipazinom kaimo sokiuose.Mes trys miescionkos nuvarem i kaimo sokius. :super: Buvo man 15 metu.Dabartinis busimasis isvede,bet jau toks kuklutis,toks letutis...Viena soki pasokom ir viskas.Jis pasakojo,kad buvo nedrasu,cia gi mergos is miesto... :D Bet taip susikloste likimas,kad pradejau draugauti su vaikinu is to paties kaimo,tai bendrose kompanijose ir kaimo talkose susitikdavom.O paskui likimas vel taip viska sudeliojo,kad issikyrus su tuo,sone visalaik buvo dabartinis mano vyras...ir susiciulbejom.taigi,pazistami jau 16 metu :bicycle:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susipazinom netycia :flowers: tikrai netycia :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
susipazinom netycia :flowers: tikrai netycia :flowers:

Aha,netyčia :flowers: patikėjau jau.

O aš su saviškiu tai tikrai,kad netyčia,ir susitik man taip,absurdas kažkoks :flowers:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus jau cia dabar uzuolankom abi vaikstote, tai arba paskokite arba pasakokite :flowers: :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ledi x uozuolankom vaikscioti yra geriausia, nes kaip prieini tiksla, tai ir nieks nesupranta kad jau priejai :mirksiukas:

ta vakara to vietoj neturejau buti, net nebuvo tokio plano, best atsitiko taip kad atsiradau ten neplanuotai. ir kokio velnio as tada ten nuvazevau,nei reikejo nei ka :D

o kodel pati uzkalbinau tai isvis nesuprantama, juk visai net nepatiko :cocktail:, taip kad nu netycia, visai netycia. ir dabar galvoju kokio velnio :D :D atsitiktinumas.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.