Pereiti prie turinio
Teologas

Ar tikite Dievo buvimu?

Ar tikite Dievo buvimu?  

38 nariai prabalsavo

1. 1. Ar tikite Dievo buvimu?

• Tikiu
      24
    • Abejoju
      7
    • Netikiu
      7

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki pagalvojau butu idomu sukurti tokia apklausa, tad ir sukuriau, pabandykite atsakyti ar jus tvirtai tikite i Dieva? o gal esate 100% isitikine, kad Jo nera, o gal kartais tikite, o kartais ne, na kitaip sakant gal daznai abejojete Jo buvimu?

Manau butu idomu procentaliai suzinoti kiek yra tikinciu ir kiek yra netikinciu.

Be to galite ne tik prabalsuoti, bet ir argumentuoti savo pasirinkima ar kitaip sakant issakyti savo asmenine nuomone siuo klausimu

Namaste forumas http://namaste.eforum.lt/ diskusijos apie gyvenimo prasmę! Mano anketa http://lt.netlog.com/Filosofas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikiu

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip pat tikiu :hm:

prasome prabalsuoti :sird:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abejoju

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi buna tokiu etapu kai abejoju bet dabar jau ju beviek nebepasitaiko :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiu, kad yra kažkas aukščiau mūsų.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net pats nežinau ar tikiu ar ne, religija kuri buvo įgrusta per prievartą ir nuo mažens kalta į galvą, tai net nežinai ar verta tokiais dalykais tikėt... Aš vadovaujuosi taisykle nedaryk kitam to ko pats nenorėtum, kad tau darytų ir pan. Man to užtenka, kad aš gyvenčiau prasminga gyvenimą...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tikiu, kad yra kažkas aukščiau mūsų.

sutinku su odriva, jog yra kazkas aukciau musu, todel prabalsavau, kad del Dievo buvimo abejoju.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sutinku su odriva, jog yra kazkas aukciau musu, todel prabalsavau, kad del Dievo buvimo abejoju.

o nemanai kad tas kazkas auksciau yra dievas :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o nemanai kad tas kazkas auksciau yra dievas :angry:

O kodėl būtent pavadinimas "DIEVAS". Gali vadint kaip nori....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kodėl būtent pavadinimas "DIEVAS". Gali vadint kaip nori....

todel kad taip priimta, aisku kad gali kaip nori vadinti, bet jei kalbetumete apie ji o kaskas ji saule pavadintu tai visi pagalvotumete kad kalbama apie saule kuri sviecia danguje o ne apie dieva kitu pavadinimu :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.