Pereiti prie turinio
Teologas

Ar tikite Dievo buvimu?

Ar tikite Dievo buvimu?  

38 nariai prabalsavo

1. 1. Ar tikite Dievo buvimu?

• Tikiu
      24
    • Abejoju
      7
    • Netikiu
      7

Rekomenduojami pranešimai

o nemanai kad tas kazkas auksciau yra dievas :angry:

galiu atsakyti irgi klausimu: o kodel tureciau ji vadinti Dievu? As suprantu kaip kazkokia jega, bet jos netapatinu su Dievu.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
todel kad taip priimta, aisku kad gali kaip nori vadinti, bet jei kalbetumete apie ji o kaskas ji saule pavadintu tai visi pagalvotumete kad kalbama apie saule kuri sviecia danguje o ne apie dieva kitu pavadinimu :mirksiukas:

Tu žiūru vistiek nesupratai mano klausimo, pasiskaityk dar kartą.

ir aplamai prie ko tas dievas???????

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kiekvienas mes turim savo nuomone, as savaja issakiau, jei jums atrodo kad mano nuomone yra nesamone ar kad nusisneku tebunie.

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O. Nikole pasakė tiesą. Bažnyčios gražiom pasakom netikiu. Na, o Dievas :) Greičiau likimas, o ne dievas, dievu nea, netikiu. BET LIKIMU TIKIU

85973d24eb7ab491f933b83223486c56.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kaip tu tada apibudintum likima, Uosi :victory: Jei ne Dievas, ta kas tada numato, kaip tu gyvenima nugyvensi :super: As cia tik siaip klausiu prie tos pacios temos :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viską lemia likimas, o ne kažkoks dievas. Kai žmogus miršta, kas būna kaltas - ne daktarai, ne vėžys. TOKS JAU JO LIKIMAS. Jei gerai - dievas padėjo, jei blogai - likimas kaltas.

O aš, ar gerai, ar blogai, viską kraunu ant likimo. Tokia jau dalia, taip sakant ...

85973d24eb7ab491f933b83223486c56.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Viską lemia likimas, o ne kažkoks dievas. Kai žmogus miršta, kas būna kaltas - ne daktarai, ne vėžys. TOKS JAU JO LIKIMAS. Jei gerai - dievas padėjo, jei blogai - likimas kaltas.

O aš, ar gerai, ar blogai, viską kraunu ant likimo. Tokia jau dalia, taip sakant ...

As su tavim sutinku, kiekvienas musu pasirenka savo likima to net nenujausdamas :P ir ne Dievas ji nulemia....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ką atsiųsi? :doh:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ką atsiųsi?

Karts nuo karto atsiusiu ka nors is dvasines tematikos. Informacija bus skirtinga, ivairaus pobudzio. Pagrinde atsiusiu tokia info kuria paprastose knygose ar maldaknigese gan sunku surast. Kitaip tariant reta info, retos maldos ir t.t.

Namaste forumas http://namaste.eforum.lt/ diskusijos apie gyvenimo prasmę! Mano anketa http://lt.netlog.com/Filosofas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.