Pereiti prie turinio
Snapė

Kaimo turizmas

Rekomenduojami pranešimai

Oi kaip pavydžiu jeigu dar savo turit, tai mes turbūt visą vasarą ten praleistume :kadaryt:

Taip Indrute, kai noriu pabegt nuo vyro ir rupesciu vaziuoju ten visada. Tevai padovanojo,kad tureciau asmeniska zemes lopineli ir nuo vyro nepriklausyciau, jai kada tektu pradeti gyvenima is naujo, butu kur gyventi. LAbai dziaugiuosi kad nuo siu metu galesiu tvarkytis ten kaip tinkama, neklausdama niekieno leidimo, bus tarsi uaze nuo rupesciu, kai niekas nesuka galvos.

Grazi ten vieta visai salia gyvenviete, o pati sodyba ant ezero kranto, su sodu ir nedideliu gyvenamu namuku, man ten visada ramu. tevai isigijo jau labai seniai kai kolukiai likvidavisi, ten praleidau daug laiko, nes eidavau is mokyklos ir uzsukdavau ten obuoliu paskanauti :lol:, vasara vaziuodavau maudytis.

PLanuonuoju irengti ten supynes, maza pirtele su kubiliuku, krante irengti laiptus, kad butu paprasta nusileidimas prie vandens. Nama apsodinti gelemis, viska aptverti tvora, kad butu panasu i tikra sodyba. Irengti pavesine su zidiniu ir supama kede. Nusipirksiu valtele, kad butu galima pasiirstyti po ezera. o birzelio menesi visada rinksiu sraiges.

Grazios ir rozines mano svajones, tik nezinia ar pajegsiu jas igyvendinti kol tevai bus gyvi, noreciau kad jie ten gyventu, ant ezero kranto praleistu savo senatve, kik jos beliko :lol: , nes labi juos myliu :victory:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
pati sodyba ant ezero kranto, su sodu ir nedideliu gyvenamu namuku...

Vilke, pavydas Baltas tokios Ramumos :geda::doh::doh:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Kryste, man geriau jau toks poilsis, kur varles vakarais kvarkia, nei i svetimas salis trenktis. nesvarbu kad daug ko nepamatysiu.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi, ir aš į nieką neiškeisčiau to vaizdo, kurį ir dabar prisimenu:

poilsiavom Mingėje kaimo turizmo sodyboje, ir prikėlė vyrai mus ryte eiti saulės pasitikt :doh::doh:

Basikom, per rasotą žolę.. Su naktiniais marškinukais.. Įsisupusi į šilta kaldrą stovėjau ant tiltelio ir stebėjau tekančią saulę

:doh: :D

Kas gali būti Gražiau :geda:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oi, ir aš į nieką neiškeisčiau to vaizdo, kurį ir dabar prisimenu:

poilsiavom Mingėje kaimo turizmo sodyboje, ir prikėlė vyrai mus ryte eiti saulės pasitikt :doh::doh:

Basikom, per rasotą žolę.. Su naktiniais marškinukais.. Įsisupusi į šilta kaldrą stovėjau ant tiltelio ir stebėjau tekančią saulę

:D :victory:

Kas gali būti Gražiau :doh:

sutinku su tavim , as iki 15 kiolikos metu galejau dziaugtis tokiais vasaros rytais, ir vakarais, labai grazu besileidzianti ir tekanti saule, bet tas jausmas kai eini basikom per rasota zole tai pasakiskas. Na aisku as ir dabar galiu rytais po rasa braidyti, bet sitam kraste saule ne taip teka, kaip namuose pas tevus :geda:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš grynas miesto vaikas, nes užaugusi ant asfalto, net mano seneliai miestuose gyveno, tiek tėčio tiek mamos tėvai,

galbūt todėl tas jausmas ir būvimas gamtoje man tiek svarbus :geda: ir todėl taip vertinu

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vaje Kryste, ant asfalto, nenoreciau, kad mano vaikai mieste uzaugu. MAn asfaltas patinka, bet ji galima ir kaime turet :geda:

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.