Pereiti prie turinio
Nicole

Netikėti svečiai

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai žinokit kad esu naglą kaip tankas, tad tokius netikėtus svečius tiesiog neįsileidžiu, arba atidarau duris ir pasakau kad esu šiuo metu laaabai užsiėmus, ir kad kitą kartą paskambintų. Tai mūsų visi draugai yra išauklėti, ir jau taip niekada nedaro.

Nekenčiu nei pati taip daryti, nei kaip kiti daro.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visada stengiuosi perspeti nors kartais tai buna pries isvaziuojant bet manau kad to perspejimo reikia, juk galu gale to zmogaus gali net namie nebuti :rolleyes:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai žinokit kad esu naglą kaip tankas, tad tokius netikėtus svečius tiesiog neįsileidžiu, arba atidarau duris ir pasakau kad esu šiuo metu laaabai užsiėmus, ir kad kitą kartą paskambintų. Tai mūsų visi draugai yra išauklėti, ir jau taip niekada nedaro.

Nekenčiu nei pati taip daryti, nei kaip kiti daro.

Tai gerai kad jie supranta,o yra zmoniu kuriems taip pasakius,apkalbes nuo galvos iki koju :bigsmile:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien pas mus svečias užėjo maždaug 7:20 :hm: .. aš duše buvau, lova dar neklota (svetainėj gyvenu), vakare dirbau, tai ant stalo betvarkė :flowers: ... teko mamai ją vestis į virtuvę... kai išlindau ir apsirengiau nuėjau ir aš virtuvėn, tai jos laimė, kad nieko apie mano kambario tvarką neužsiminė... :flowers: o kai reikėjo ją išprašyt iš namų (nes buvom susiruošę išeit), tai irgi užtruko... mama jai sako, kad mum reikia eit, o ji "tai jūs eikit eikit" ir sėdi :flowers: .. mama jau norėjo ją palikt namuose.. tėvukas buvo tik grįžęs iš darbo, tai kad kiek jam būtų tekę su ja pabendrauti, bet paskutinę akimirką ji kažkaip susiprato ir išėjom kartu...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo... nemaloni situacija :flowers:

Man tai nuotaika viai dienai butu sugadinta :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu siaubelis :hm: kas čia per viešnia tokia, gal giminaitė kokia, kad taip drasiai elgiasi?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ji prieš 11 metų buvo mūsų kaimynė (iš kitos laiptinės) vis su mama kavos išgerdavo, mes su jos vaikais draugavom... paskui išvyko kitur gyvent... dabar įkyriai skambinėja, jau būna, kad nekeliam ragelio, ar meluoju, kad mamos nėra ar miega jau... nesusipranta, o tiesiai šviesiai pasakyt, kad užkniso taip dažnai skambindama neina... visad atvažiavus pas mus užeina.. piktina tai, kad niekad nepraneša.. kartą buvo atėjus kai jau ruošėmės visi miegot...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet tokiems zmonems tada tiesiai sviesiai reiktu pasakyti, kaip sitaip nemandagiai toki ankstyva ryta atsibeldzia net nepranesus :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooo...Nori nenori esi priverstas meluoti,jei nenori izeisti zmogaus...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaubingai nemegstu nekviestu sveciu,nes ir pati taip niekad nedarau.As piktybine,jei zmogus pas mane atvaziuoja tris kartus is eiles neperspejes,as jam pasakau,kad man nepatinka. Jei jam zodziu neuztenka,tada pati netikeciausiu laiku ar anksti ryte,ar velai vakare neperspejus einu pas ji,tai greitai susipranta.Ir veluojanciu ziauriai nemegstu.Jei jau pasake kad uz valandos bus,tai palaukiu pusantros valandos ir iseinu specialiai is namu,na nebent telefonu paskambina dar ir pasako kad veluos.Nemanau,kad jie gali mano laika svaistyt veltui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.