Pereiti prie turinio
Nicole

Netikėti svečiai

Rekomenduojami pranešimai

:spruce: man taip pat nepatinka netiketi sveciai, kur rasi geriau kai sveciai ateina perspeje,ir pats tada gali kazkiek pasiruosti ir jaukiau jaustis... :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visada perspėju kitus, nes ir pati labai nemėgstu, kai užgriūna netikėtai (nors taip būna labai retai). Be to, kai kas nors telefonu atkakliai peršasi į svečius, o aš tą dieną neturiu ūpo, visada atsakau, kad šiandien svečių tikrai nelaukiu. Gal kiek gruboka, bet vis geriau nei sėdėt ir vaidint patenkintą, kai iš tiesų jautiesi klaikiai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne jau,ne netikietu svieciu,tai tikrai nemegstu <_ ir pati jei pas ka noriu uzsukti butinai pasiskambinu tam zmogui mociutei ar mamai.... src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_rolleyes.gif" alt=":rolleyes:">

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai bunu pikta kaip ateina sveciai netiketai :super: . Nes kaip tycia pataiko tada kaip namai netvarkyti ir pilna primetyta zaislu ;). Dar ir neturi kuo pavaisinti :victory: . As megstu pasiruosti sveciu priemimui visapusiskai :) . O kaip ruosiuosi i svecius, tai visad paskambinu, kad nepastatyciau zmoniu i nepatogia padeti kurioje nenoreciau pati buti :doh:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tikrai, kai namai tvarkingi, atrodo, niekas neuzeina..O kai tik pasidaro netvarka, tai tas ateina, tai anas, nu kosmaras ;) Man irgi patinka pasiruosti sveciams, nebent kas nors viesi daugiau nei diena, tada taip demesio nekreipiu :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip sveciu visada laukiu :rolleyes: malonu kad uzsuka , nors ir nepaskambine , nes dazniausiai bunu veina tad malonu jei kas palaiko kompanija :victory:

bet siaip vaizuodama , visada paskambinu paklausiu ar neuzsieme , ir ar bus namie , nes kazkaip nepaskambinus nemalonu brautis i kitu namus :coffee:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir nepatinka,kai sveciai uzsuka neperspeje.Buna juk,kad ir nuotaikos visai nera,ar tvarkausi issijuosusi,ir se tau sveciai... o aplink bardakas... :tatice: Geriausia nors ir pries 10min perspeti,bet vistiek perspeti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemegstu nekviestu sveciu. Visada pati pasiskambinu jei ir noreciau pas ka uzsukti ir tai, del kokio tai nors reikalo. Einu i svecius jei mane pakviecia, jei nekviecia, tai ir nelendu be reikalo, nes ir pati nemegstu, jei nors ir is anksto uzsipraso i svecius. Visada sprendziu palei save, jei mane kviecia, reiskias zmogus tada laisvas ir nori susimatyti, jei nekviecia, tai reiskias uzsiemes. O as kvieciu tik tada, kai zinau, kad neturiu jokiu planu ir kad tikrai noriu matyti tuos zmones pas save namuose.

an1cA6k0g410010MjA3OTlkfDMxNzU1NjBkYXxEdWtyeXRl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D Netiketi sveciai visai ne i tema, kai nmai apversti ir esi uzsiemes iki negalejimo :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pati visada perspėjujei žadu užsukti į svečius. Pas mus dažniausiai visi perspėja jei žada užsukt. Kartais gal ir smagu,kai netikėtai užsuka. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.