Pereiti prie turinio
Snapė

The Body Shop

Rekomenduojami pranešimai

Aš arbatmedžio naktinį serumą ir dieninę žele :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as gavau dovanu

STRAWBERRY BODY POLISH – Šveičiamoji braškių dušo želė

Su šveičiamosiomis kivio sėklelėmis ir trintais graikinių riešutų kevalais bei drėkinamuoju natūraliu bendrijos prekių programos medumi. :( :D

o jau kvepia tai...............

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš arbatmedžio naktinį serumą ir dieninę žele :rolleyes:

Na ir kaip ta dienine zele?

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na ir kaip ta dienine zele?

Kadangi naudoju jau daugiau nei metai, tai kažkaip ypatingai išskirti negalėčiau, vasara tai man labai patinka, nes super lengva priemonė, bet žiemą netinka man :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi metgaites, o as dievinu TBS, esu tikrai daug visko isbandzius ir galiu pasakyti, kad viskas ten nuostabu...tai ka esu bandzius tikrai dar niekuo nenusivyliau wub.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ne visos TBS priemones, kurias esu isbandziusi, patiko. Pvz., kuno sviestai mano odai yra per sunkus, nors siaip oda linkus sauseti ir pastoviai turiu tepti kazka drekinancio. Duso zeles irgi siaip sau, nieko ypatingo (isskyrus kvapa, kuris bent man ir yra TBS produktu isskirtine savybe - viskas labai skaniai kvepia). Bet dabar naudoju lengva drekinanti avieciu kvapo :blink: kuno losjona, tai situo esu labai patenkinta :blink: Nieko nesu bandziusi is veido prieziuros produktu ir dekoratyvines kosmetikos, gavoju, gal reiks kazka isbandyt pagal atsiliepimus (nes pirkt aklai truputi brangokai iseina, jei kartais netiktu).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isbandziau melynuju kukuruzu kauke tai irgi :)

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudoju kuno sviesta grefruktini esu labai patenkinta mano odai jis tinka,taip pat veido krema naudoju is aloje gaminiu ir veido tonika ir losjona patenkinta sia kosmetika,noreciau dar visokiu gerybiu isbandyti tik kad kainikes tokios :rolleyes: bet siap ka turiu tai labai patenkinta :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siulau originalia, nauja, galiojancia sios firmos kosmetika zemesnemis, nei parduotuvese, kainomis.

visoms norincioms elektroniniu pastu siunciu Turimu prekiu kataloga. Jame isvardintos jau turimos prekes, kuriu nereikia laukti ir uzsakyneti.

taip pat priimu uzsakymus, jei tarp kataloge esanciu turimu prekiu reikiamos nerandate.

artimiausias uzsakymas formuojamas iki rugpjucio 12 d.

o siuo metu turiu ivairiu dovanu rinkinuku, taip pat tik konsultantems parduodamu prekiu, kuriu parduotuveje nebus nei Lietuvoje, nei kitur!

palepinkite save ir savo artimuosius...

esu Vilniuje, bet siunciu ir i kitus miestus (siuntimo kaina 4-6 Lt iki 2 kg).

visais klausimais (pirkimo, uzsakymo, konsultaciniais) rasykite el.pastu: uzsakymai_jums@yahoo.com :flowers:

esu baigusi kosmetologes-vizazistes kursus, todel galesiu pakonsultuoti, iskylus klausimams perkant vienokia ar kitokia preke.

prasom kreiptis :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ruošiuosi pirkti šios firmos makiažo pagrindą

Mamike, o kokia kaina pas tave būtų makiažo pagrindo?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o siuo metu turiu ivairiu dovanu rinkinuku, taip pat tik konsultantems parduodamu prekiu, kuriu parduotuveje nebus nei Lietuvoje, nei kitur!

Kokkių prekių TIK konsultantėms??? :blink:

Čia ne avonas koks kur platinama sušikta kosmetika, ir nebūną konsultančių :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.