Pereiti prie turinio
Snapė

Pagalba pridarius nesamonių

Rekomenduojami pranešimai

paaiskinkite kaip atstatyti kalba, kad rodytu apacioje kompiuterio, nueinu, pas mane lietuviski wordai, i valdymo skyda, regiono ir kalbos pasirinktys,kalbos, issamiai, matau kalbos juosta, bet jos niekaip spausti neleidzia, zinau, kad tik ten turetu atsistatyti, tai ka daryti

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o updeitus visus parsisiuntus?!jie daznai istaiso klaidas! :unsure:

line_vaikai2-0099FF.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_unim2-slank.gif_time_949442400_time2_1167688800_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

mano darbas cia

mano laisvalaikis cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas netikėtai žinot kur gauti 2007 metų wordo lietuvių kalbos redaktorių?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, o tavo MS Office legali ar nelegali kopija :D Kokia butent versija turi, nes man atrodo, kad MS Office Professional 2007 turi visu kalbu paketa ;) zodziu, jei ka as grizus namo parsisiusiu ir tau tada atsiusiu failiuka ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo nelegali :D ir kaip pažiūrėt kokia tiksli versija?

Beja, kaip turėjau senesnį wordą, jis automatiškai viską taisydavo, ar papbraukdavo kur klaida, o šitas ne. Tai gal reikia tik ką nors pakeist nustatymuose ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tada Word'e pabandyk nueiti i Tools->Language->Set Language ir sarase susirask Lithuanian, po to apacioje spausk mygtuka Default, kad sia kalba tau padarytu pagrindine ir tada spausk OK. Po to dar nueik i Tools->Options->pasirink Spelling &Grammar virsuje ir lenteleje patikrink, kad butu uzdetos varneles prie Check Spelling As You Type ir Always suggest corrections..PO to zemiau rasi mygtuka Dictionaries, ten nuejus prie Language pasirink sarase Lithuanian ir spausk OK tada vel OK ir turetu veikti :D

Jei neturi lietuviu kalbos isplestinese, tada pabandyk parsisiusti si failiuka ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane nėra tokio kaip kad tools, seniau kaip budavo aš ir pati žinau kaip susireguliuot :D

Jeigu taip iš eilės eina Home-Insert-Page Layout-Reference-Maillings-Review-View.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai tada bandom siuo budu :D ;)

Eik i Review->Proofing: Set Language-> pasirink Lithuanian ir nuimk varnele nuo "Detect language automatically" bei "Do not check spelling or grammar" boxes. Tada spausk Default ir OK.

Tada spausk Office mygtuka ir pasirink Word Options->Proofing. Patikrink kad varneles butu uzdetos prie "Check spelling as you type" ir "Check grammar with spelling" bei varneles nuimtos nuo "Hide spelling errors in this document only" ir "Hide grammar errors in this document only". Spausk OK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galite man padeti? man niekad dabar is interneti neatidaro pdf formato, tik atidaro kai atsiuncia el. pastu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tada spausk Office mygtuka ir pasirink Word Options->Proofing. Patikrink kad varneles butu uzdetos prie "Check spelling as you type" ir "Check grammar with spelling" bei varneles nuimtos nuo "Hide spelling errors in this document only" ir "Hide grammar errors in this document only". Spausk OK.

niekur nerandu office mygtuko :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, vistiek niekas nepasikeitė :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.