Pereiti prie turinio
Snapė

Pagalba pridarius nesamonių

Rekomenduojami pranešimai

Aš irgi pas visus klausinėju, visi tik trukčioja pečiais kad taip būti negali. Bet juk yra :kadaryt:

Kažkodėl aš linkstu link to kad patys windows'ai kažką stabdo :D gal reiktų juos perinstaliuot?

Tuo pačiu ir diską skeltų meistriukas, nes pas mane vienas ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali buti, kad jei Windows legalus, jie blokuoja, bet hm.. tikrai idomiai

pas mane instaliavus Avast antivirusine, Internetas visiskai neveike ;), kai instaliavau kita antivirusine, viskas OK, irgi niekas man paaiskint nesugebejo KODEL :D

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha windows'ai legalūs pas mane. Aš net antivirusinės neturėjau, nes neleido parisiūsti, aišku ir norėjau siūstis nelegaliai su krekais :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole, išbandžiau viską ką buvai parašius ir čia ir per skype. Niekas neveikia. Antivirusinė nieko nerado, skanavo net 2 su puse valandos. Kompas švarus. Su IE siuntimas lygiai toks pat. Nesiunčia nieko <_ nebe k ir bedaryt :huh:>

Indrute, galiu uztikrinti, kad cia viska stabdo Vista, su XP tokiu problemu nebutu :cray: Bandysiu saviskio paklausti, kaip imanoma butu patvarkyti, bet jam Vista labai nepatinka, tad nezinau, ar apsiims paziureti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, galiu uztikrinti, kad cia viska stabdo Vista, su XP tokiu problemu nebutu ;) Bandysiu saviskio paklausti, kaip imanoma butu patvarkyti, bet jam Vista labai nepatinka, tad nezinau, ar apsiims paziureti :)

Aha paklausk jeigu jam kyltu noras pažiūrėt <_>

Atsimeni gal pasakojau aš turėjau ankščiau kompa, kur vyras sudegino, ten irgi vista buvo, bet jame viską siunčiausi kuo puikiausiai :huh: O aš to XP taip nenoriu, taip man jis nepatinka, myliu vista labai nenorėčiau keisti :cray:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ačiū labai, Kryste, už pasiūlymą, bet dar reik pabandyti išspresti problemą, nes nesiunčia jokių programų. Gi visą laiką nebūsiu taip, nervuoja juodai bet ką padarysi :bicycle:

Ačiū dar kartelį, už gerus norus :super:

ar išsprendei problemą, koks pas tave Windas kartais ne 7? :D

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar išsprendei problemą, koks pas tave Windas kartais ne 7? :super:

Nea, vis dėl to dar neišsprendžiau :bicycle:

Windows'ai pas mane vista :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nea, vis dėl to dar neišsprendžiau :D

Windows'ai pas mane vista :super:

Nu irgi ne ką geriau bet man su vista leisdavo siųsti iš torentų viską o dabar žiūriu irgi kažkas darosi, gal tai torrentai grybauja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ankščiau su kitu kompu irgi su vista siūsdavo viską, su šitu tik nesiunčia programų. :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal Firewall'as blokuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal Firewall'as blokuoja?

O kaip pažiūrėt ar atjungti tai? :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nežinau ką padariau, bet jau nebežinau ką toliau daryti

kai įsijungiu internetą nebegaliu jo išjungti, gal galit kas nors padėti, jau nebegaliuuuuu, pastoviai stringa internetas, nuo ko čia galio taip būti

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.