Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Kartais taip siutina

Rekomenduojami pranešimai

Eina sau, kas pas jus dedasi :doh: kazkoks kosmaras, kaip sitaip zmones gali elgtis :super: Bet kazin ar butu tokios nesamones, jei visi vienu kartu sukiltu ir pradetu piketuoti :hm: Nes jei taip ir toliau, tai bus tik blogiau, man atrodo..

Zana, o kodel reikia keisti mokykla :hm:

nes praeitais metais nesumokėjom direktoriai pinigų, tiesiog pagalvojau kad nebereikia, tai surado priežastį dėl kurios liepia atsiimti dokumentus iš mokyklos ir tiek

bet mums bus tik į naudą pakeisti mokyklą nes čia tai kažkoks košmaras, mes pragyvenom anglijoj vaikas ėjo grynai į anglų mokyklą kurioje jis vienintelis vaikas buvo kitatautis, mokėjo angliškai kaip du kart du, o kai sugrįžom pradėjo eiti į šitą mokyklą pasirodo jis angliškai visiškai nieko nemoka ir nesuprantu, kalbėjau su auklėtoja sakė gimnazijose dirba tik patyrę pedagogaiu labai akštų kvalifikacijų, ir mokytoja yra teisi

ir dėl kitų dalykų, kaip pvz (manau su direktorės pagalba) jei kas nors kitas kalba visada šaukia ant mano vaiko, kad jisai kalba, jis sako aš tylėjau nieko nesakiau, bet kaltas vistiek jisai, nesvarbu, kad ir klasiokas kuris sėdėjo šalia sako kad mano vaikas nekalbėjo

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dabar skambinau į kitą mokyklą, norėjau pasiteirauti kaip ten kas , sakė skambinti tik vasaros gale, nu tai kas čia per nesąmonė, juk klases formuos pasibaigus mokslo metams, kaip aš galiu laukti vasaros galo, o jei paskui nepateksim, nu žodžiu....

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radau išeitį, priregistruosiu vaiką pas draugus mėnesiui :super: kad priimtų į mokyklą ir nereikėtų mokėti 1000lt :doh:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaitau ir negaliu patiketi,kokie dalykai dedasi,eina sau kaip mokyklos gyvuoja,toks vaizdas kad vaikas ne i mokykla eina o i universiteta,dar reikia uz vieta susimoketi :doh: ,zana lakykites,stiprybes jums ,isproteciau su tokiom nesamonem,smagu kad jau iseiti radot :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau,man viskas skamba absurdiskai...Tokiu atveju,jei tai tiesa,rasyciau ar skambinciau i Vilniu.Kaip kazkas sake,visas "rakstis" laiko mokykloje vien del krepselio...O cia- vaiku nereikia... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zana ne, klases formuoja kazkur liepos pab. rugsejo pradz. :super:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nezinau,man viskas skamba absurdiskai...Tokiu atveju,jei tai tiesa,rasyciau ar skambinciau i Vilniu.Kaip kazkas sake,visas "rakstis" laiko mokykloje vien del krepselio...O cia- vaiku nereikia... :super:

nu ir ką aš padarysiu viena, nieko, kaip aš įrodysiu kad eddasi tokie dalykai, pilnas internetas prirašytas, juk patys pedagogai dalyvauja įvairiuose forumuose, jie irgi žino, nu ir kas, jei niekas nieko nedaro ką aš padarysiu, aišku galima, bet aš nenoriu užsiimti ir gadintis sau nervų

peregistruosiu pas draugę po mėnesio prisiregistruosiu atgal ir problemos kaip nebūta

o su šituo dalyku jau susiduria mamos ypač kurių vaikai baigė pradines mokyklas, kad patekti ne į rajono mokyklą nemokant pinigų šansų nėra

Zana ne, klases formuoja kazkur liepos pab. rugsejo pradz. :hm:

bet jie dokumentus turi priimti, o nepriima, sako skambink vasaros gale, o jei vasaros gale pasakys kad vietos nėra tada iš vies niekur nepateksim tik prie namų, o pas mus prie namų tiokia mokykla kad :doh: vesdama vaiką į darželį kiekvieną rytą matau kaip vaikai eina į mokyklą, slankioja per pamokas, rūko ir t.t. :hm:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskaiciau kas dedasi su mokyklom tai pasiurpau, turi moketi uz vieta, siaubas ir suma dar kokia, tai kiek tokiu mokanciu yra per metus, kiek direktoriai i kisenes sau isideda :) nu suprantu, kad patektum sumoki kysi, nu bet ne kiekvienais metais... zodziu truksta...

zana, o garnatuota, kad jei vaika priregistruosi pas draugus, jog ji priims :sird1:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
paskaiciau kas dedasi su mokyklom tai pasiurpau, turi moketi uz vieta, siaubas ir suma dar kokia, tai kiek tokiu mokanciu yra per metus, kiek direktoriai i kisenes sau isideda :) nu suprantu, kad patektum sumoki kysi, nu bet ne kiekvienais metais... zodziu truksta...

zana, o garnatuota, kad jei vaika priregistruosi pas draugus, jog ji priims :sird1:

jo vakar viską išsiaiškinau, bet vakare parašė kad košmarai dedasi toj mokykloj ir vėl pasimečiau

nu žodžiu....

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsibodo su tais darbais visokiais. jau net siutina, akd tiek daug :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsibodo ruostis pristatymui, atrodo mokausi mokausi o nieko neprisimenu...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.