Pereiti prie turinio
kicule

Lieknėjančių klubas - 2

Rekomenduojami pranešimai

na stai mergytes per du menesiukus numeciau 11kg :kadaryt: labai dziaugiuosi, bet dar man liko 7kg ir man bus gana :flowers:

beja. zinau kaip atsikratyti celiulito- negerti gazuotu gerimu is vis. gerti tik vandeni paprasta ir arbatas. jokiu gazuotu, jokiu sulciu.... patikrintas dalykas. dabar as jau celiulito visiskai neturiu ir tam prireike dvieju menesiuku :kadaryt: tik strijos mane kankina nuo kuriu niekaip neatsikratau :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vauuuu... sanuole :flowers: sveikinu nedaug beliko: as tik 17 kg atsikraciau per metus :flowers: dabar dar 4 ir dar 9 like, bet jau jauciuosi pakankamai gerai, o strijos ir mane kankina :kadaryt:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vauuuu... sanuole :flowers: sveikinu nedaug beliko: as tik 17 kg atsikraciau per metus :flowers: dabar dar 4 ir dar 9 like, bet jau jauciuosi pakankamai gerai, o strijos ir mane kankina :doh:

tai kiek tu nori sverti? ziurek,kad neprasidetu liga, nes tiek kg nori numesti, kad......

as nesistengiu sverti tiek pat kiek sveriau pries nestuma, nes dabar kuno formos visai kitokios ir as tikrai atrodyciau ziusna....butu tiesiog negrazu :hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu sverti 58 kg, pries nestuma sveriau zymiai daugiau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
beja. zinau kaip atsikratyti celiulito- negerti gazuotu gerimu is vis. gerti tik vandeni paprasta ir arbatas. jokiu gazuotu, jokiu sulciu.... patikrintas dalykas. dabar as jau celiulito visiskai neturiu ir tam prireike dvieju menesiuku :flowers: tik strijos mane kankina nuo kuriu niekaip neatsikratau :flowers:

Galiu visai nieko negerti ne 2 menesius,o 4 ir vis tiek jis liks...Jei jau yra ,tai yra......Vien vandens gerimas tikrai cia nepades.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matyt dar nuo odos tipo daug ka spriklauso tas pats kaip ir su strijom vienos moterys ju isvengia, kitos ne :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as turejau omenyje del gazuotu gerimu.... juk pabandyti verta.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vandens gerimas-valo organizma...celiulitui reikalingos mankstos ir tinkama mityba...

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na stai mergytes per du menesiukus numeciau 11kg :) labai dziaugiuosi, bet dar man liko 7kg ir man bus gana :D

beja. zinau kaip atsikratyti celiulito- negerti gazuotu gerimu is vis. gerti tik vandeni paprasta ir arbatas. jokiu gazuotu, jokiu sulciu.... patikrintas dalykas. dabar as jau celiulito visiskai neturiu ir tam prireike dvieju menesiuku :) tik strijos mane kankina nuo kuriu niekaip neatsikratau :(

Na... jei jau jis yra tas celiulitas, tai be mankštu, masažu manau neapseiti, kalbu iš patirties ( gazuotu gerimu visiškai negeriu jau gal virš 6 mėn.,) O tam kad bučiau savom patenkinta ...toli gražu. Nes man terAišku svarbu jo nedaugėja :D

vat štai čia nėra celiulito.

cellulitis.jpg

o čia yra, nors vizualiai, gal paliginus ir nelabai matosi, kol nesuspaudi :)

5.jpg

Vandens gerimas-valo organizma...celiulitui reikalingos mankstos ir tinkama mityba...

Pritariu :(

Taip pat ir riebus maistas daro savo :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
matyt dar nuo odos tipo daug ka spriklauso tas pats kaip ir su strijom vienos moterys ju isvengia, kitos ne :)

...nuo odos tipo, genetikos , kiek nėštumų turėjote, metbolizmo greičio, koks viršsvoris buvo, jei jis buvo ir taip kaip save prižiūrite... :super:

Minejau, jog net lengvaatletės neišvengia celiuliti, o atrodytų, jog moteris kaulai ir skūra...tai moteriška bėda...Mankštos , masažai, kontrastinės priemonės, mityba, gelbėja, visgi jei ytra polinkis atsirasti celiulitui, su amžiumi norit nenorit tai ryškės....mylim ką turim, kitaip apturėsim aibę kompleksų... :( :( Bet nepamirštam ir pirmos pagalbos 1. mityba 2.masažai problematinėms vietoms(tai galima padaryti ir maudantis su šiurkšteniu šepečiu) 3. jei jau prisiversite makštelė....

Labai paprastas pavz, mano celiulitas 42 metų, su light riebaliniu sluoksniu mažesnis, nei mano kolegės su ryškiu svorio nepritekliumi,amžiumi 30 metų, fanatiškai sveikai besimaitinant....abi esam sportuojančios. :)

Vanduo valo organizmą ir tuo pačiu plauna iš organizmo mineralines medžiagas...nepamirškite balansuoti mitybos ar gerti vitaminkas.... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as maniau,kad pas mane sumazejo celiulitas del vandens gerimo..... pasirodo del visko-del sporto, maisto .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as maniau,kad pas mane sumazejo celiulitas del vandens gerimo..... pasirodo del visko-del sporto, maisto .

...vanduo žinoma išplauna oksinus ir šlakus iš organizmo, tas įtakoja odos būklę.Kai oda atgauna elastingumą, jitampriau aptempia raumenyną, ir nesimto tik celiulito.Oksana, jei pas tave prie viso to apmažėjo svoris, sumažėjo ie realus riebalinis sluoksnis, kuris leidžia, pelkėti celiulitui, grubiai sakant jis suspaudžiamas tarp odos ir raumenyno,ir jo tiek nesimato....gal celiulito ir nebuvo tiek daug kiek tau atrodė, nes " lašinukuose" jis kliuksi iš malonumo, erzindamas mus.... :super:

Panašiai kaip visos aptempiamos gorsetinės kelnės, taip mūsų normaliai funkcionuojanti ir prižiūrima oda, aptempia mus, natur pradukt taip sknt... :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.