Pereiti prie turinio
kicule

Lieknėjančių klubas - 2

Rekomenduojami pranešimai

...kalbėjausi su psichologe, kuri dyrba su anoreksija - bulimija kamuojamomis paauglėmis...košmaras.

Ateina plona, kaip pirštas mergaitė, kurios likę kaulai ir oda, žiūri į savo nuotrauką ir sąžiningai samprotauja, kiek ji reikia dar svorio numesti...ir visą tai įtakoja mūsų dabartinės visuomenės grožio supratimas...

Kartai ir mes pačios nejaučiame, kaip esame pasidavę tam... :D

Metu svorį, kad būtį liekna,,,bet ar bunant liekna būsite sveika?...

Kicule, kaip kojos sausgyslės praėjo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jei as sveriau 48-50kg., ir atrodziau normaliai, tai nemanau kad numetus iki 50-51kg., atrodysiu kaip anoreksike :doh: Plius ne tik as matau kur ir kiek man reikia numesti :victory:

Dabar vel gi nepasakyti kieik numeciau nes tie kg., laikosi... Bet drabuziai krenta... jau teko ir naujus dzinsus nusipirkti, nes seni krentaaaa :P

Koja tfu,tfu,tfu :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na jei as sveriau 48-50kg., ir atrodziau normaliai, tai nemanau kad numetus iki 50-51kg., atrodysiu kaip anoreksike :mellow: Plius ne tik as matau kur ir kiek man reikia numesti :)

Dabar vel gi nepasakyti kieik numeciau nes tie kg., laikosi... Bet drabuziai krenta... jau teko ir naujus dzinsus nusipirkti, nes seni krentaaaa :victory:

Koja tfu,tfu,tfu :doh:

....dėl liesumo Kicule, ne tau buvo taikyta.... :victory: koja tavo rūpėjo. Dabar bėgioji, ar namuose sportuoji....?

...tokios kokios buvom 20-22 metų...būti kai tau netoli 30 , ypač kas gimdė , sunku...oragnizmas apytikriai nuo 25 metų dyrba kitu, lėtėjančiu rėžimu, pradedam senti, beje gimdymai ir daro savo.

Dabar, jei sportuoji, susidėliojai sau mitybos ritmą, svoris gali būti didesnis, o apimtys mažesnės, pati tai puikiai žinai... :geda: tfu tfu tfu, tik nepasigaukite mažakraujystės, paskui taip ir kimba jei tik kas....

Juk mes save vertinam visada kritiškiau nei kiti... :D ir pasamoningai sunku susitaikyti jog senstam.... :geda: dūšia tai jauna... :P

...sunku dėlioti teisngai mintis stresiaus pasekoje... :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, tai tikra tiesa kad vertinam kritiškiau...

Kol kas namie sportuoju... (vis nenusiperku bėgimo bateliu) su paprastai nenoriu... o bėgioti labai noriu, nes jauciuosi labai gerai ... kažkaip ypatingai :)

Ka tu veikinėji? Jau sportuoji pilnu tempu? :D Kaip koja tavo? :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as nevilty...Nuo 18 val,o jei i soda varom,tai ir nuo 17 val pas mane gaunasi tik vaisiai,arbuzo negaliu atsisakyti,bet nekrenta ne gramas...Kaip tik atrodo,kad puciuosi kaip balionas... :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O as nevilty...Nuo 18 val,o jei i soda varom,tai ir nuo 17 val pas mane gaunasi tik vaisiai,arbuzo negaliu atsisakyti,bet nekrenta ne gramas...Kaip tik atrodo,kad puciuosi kaip balionas... :sird:

...gal yra išsibalansavusi organizmo veikla, ..pabandyk rašytis ką suvalgai per dieną, dėl savęs...paskui paanalizuok, kokie maisto produktai pas tave dominuoja, ir kiek tu judi.... :mirksiukas:

Kicule,... nesportuoju, nes komplikavosi suburas( senos traumos padarinys) nuo netaisiklingos laikysenos, dabar reikia labai po lėto, pasisaugant stiprinti nugaros raumenis.... ;)

Čia mergaitės , įkėliau Allen Carr - Lengvas budas sulieknieti.pdf

Siunčiam :victory:

Gal kam pravers... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

etaruj, spaudziu siusti, o man Adobe ryader atidare :mirksiukas:

zmonike, ar jauti alkio jausmą kai nevalgai?

Arbuzas gal ir negerai vakare...

Aišku jei tu ji valgai tik gabaliuka po vakarėnės tai nemanau kad tai yra blogai, bet jei valgai kiek nori ;) tai nieko gero... per daug skysčiu... skysčiai užsilaiko... celiulitui geris... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
etaruj, spaudziu siusti, o man Adobe ryader atidare :mirksiukas:

zmonike, ar jauti alkio jausmą kai nevalgai?

Arbuzas gal ir negerai vakare...

Aišku jei tu ji valgai tik gabaliuka po vakarėnės tai nemanau kad tai yra blogai, bet jei valgai kiek nori :victory: tai nieko gero... per daug skysčiu... skysčiai užsilaiko... celiulitui geris... ;)

....man normaliai siunčia adobe dokumentą.... :rolleyes:

zmonike, nereikėtų arbūzų valgyti iki 3 valandų po valgio. Nerekomenduojama jų valgyti vakare, debesuotą ar lietingą dieną, nes tai gali sukelti pilvo skausmus ar skysčių kaupimasi. Negalima arbūzų valgyti su grūdais, tai labai apsunkina virškinimą.

Jei jautiesi alkana vakare, gerk nesaldintą arbatą su kokiu ledinuku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nepulčiau nurašinėt arbūzo pagal vieną sudarytą standartą kažkieno. Juk kiekvienas organizmas yra kitoks, vienų gal kaupia skyščius smarkiai kitų galbūt atvirkščiai, čia tas pats su bet kokiu produktu galėtų būt :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai nepulčiau nurašinėt arbūzo pagal vieną sudarytą standartą kažkieno. Juk kiekvienas organizmas yra kitoks, vienų gal kaupia skyščius smarkiai kitų galbūt atvirkščiai, čia tas pats su bet kokiu produktu galėtų būt :lol:

......jis nėra blogai, dėje kai kuriems jis sukelia gastritą, ...rūgštis, ko pagal jo savybes neturėtų būti. Mano asmenine patirtimi, ...varo skysščius kaip biesas, jo užvalgius nesijaučiu alkana, kap po obuolio. Gal žmonikės organizmas užlaiko skysčius, ? už tai gaunasi atbulinis dalykas svoris nuo skysčio pertekliaus , patinimai. Pas mane kai buvo susibalamutinusi šalinimo sistema, net per dideliausią krūvį neprakaituodavu....vos vos... :rolleyes:

Tarp kitko, pas mano vyrą panaši problema, tiek kiek mes dabar valgom, man svoris neskubant mažinasi, vyrui - auga...

Indrute, kaip gali būti, kažkoks standartas, juk mes visi skirtingi...gali būti bendras varintas, su daug daug pastraipų.... :flowers:

Kaip teigiama, jei metame svorį valgom juodą rupią duoną, visgi yra tokis dalykas, jei skrandis atpratęs nuo šio maisto, gali būti nemalonus vidurių pūtimas.Nes tai ilgai virškinamas produktas, ir jei surtikusi žarnyno - skrandžio veikla, prasideda rūgimas, puvimas. Vat ir einam savęs pažinimo keliu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va BŪTENT. Kad pagal vieną kurpalį matuoti visų pėdas nesamonė būtų. Pvz man arbūzas tiek išvaro lauk skyščių kad nespėju lakstyti į tūliką, prakaituoju ir t.t. Vyrui pvz kad ir kiek valgytų nieko nepasikeičia lakstymas į wc.

Taip kad čia labai slidus dalykas visi posakiai kad nuo to pučia, nuo ano storėjama, nuo trečio viduriai kietėja ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš arbūzų nemėgstu lakstau į wc dažnai ir pilvą taip išpučia, jaučiu tokį diskomfortą ir sunkumą skrandyje,kad nežinau net kaip tai žodžiais apsakyti, bet ir šeip man jie nėra skanūs, šeip esu girdėjusi per vieną TV laidą kad vakare galima užkasti bet reikia žinoti, ką galima o ko ne, kaip supratau, galima valgyti anglevandenius

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.