Pereiti prie turinio
haski

Virtuve

Rekomenduojami pranešimai

BE ryšio ta kompaktiška virtuvė man llaime:

Pirmą kad tai apsurdiška idėja, antrą visi žinom lietuvišką įprotį kad sėdėti mergaitėm visada jaukiausia virtuvei. O ir šiaip man maisto gamybą pati suteikia daug malonumo, o jeigu dar virtuvė ideali pagal tavo norus ir svajones, tai ir maisto gamybą virstą kažkas nerealaus. Man šiaip virtuvė vienas iš pagrindinių dalykų namuose, iš kurios ir gali spresti apie šeimos gyvenimą ir šiaip apie pačią šeimą ar šeimininkę :wacko:

Žodžiu tai man svarbiausias kambarys visame name ar bute.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
BE ryšio ta kompaktiška virtuvė man :D

Pirmą kad tai apsurdiška idėja, antrą visi žinom lietuvišką įprotį kad sėdėti mergaitėm visada jaukiausia virtuvei. O ir šiaip man maisto gamybą pati suteikia daug malonumo, o jeigu dar virtuvė ideali pagal tavo norus ir svajones, tai ir maisto gamybą virstą kažkas nerealaus. Man šiaip virtuvė vienas iš pagrindinių dalykų namuose, iš kurios ir gali spresti apie šeimos gyvenimą ir šiaip apie pačią šeimą ar šeimininkę :wacko:

Žodžiu tai man svarbiausias kambarys visame name ar bute.

virtuve ir man svarbiausias kambarys visame name, na dar ir vonios bei tualeto kambariai..... llaime: cia tu visiskai teisi esi, bet man ta ideja gan idomi :rofi: nors visai nenoreciau tokios :dovana:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai ta kompaktiška virtuvė manau tiktų kokiam sodo namelyje, kur ir taip vietos mažai, o čia užimtų visai nedaug :wacko:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ta virtuve, tai grynai Ofisine

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano virtuve tai bendra su salonu, kaip sakoma, tas pats kambarys

visas vyksmas vyksta vienoje vietoje, patogumas neispasakytas, kai gali maista gamint ir bendraut, telika spoksot

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o cia va musu virtuvinis,jo irgi likau nepatenkinta :flowers:

2ee737fceed0t.jpg

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano virtuve tai bendra su salonu, kaip sakoma, tas pats kambarys

visas vyksmas vyksta vienoje vietoje, patogumas neispasakytas, kai gali maista gamint ir bendraut, telika spoksot

o vat as noreciau virtuve ir salonas butu atskiri kambariai- virtuveje noreciau valgomojo ir tiek, o svetaine yra svetaine.... kai gamini kvapas isigere visur.....poto namuose savotiskas kvapas atsiranda.....

o cia va musu virtuvinis,jo irgi likau nepatenkinta :flowers:

2ee737fceed0t.jpg

labai grazi nediduke virtuvyte :flowers:

o del ko nepatenkinta likai?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

delta1.jpg

man šita labai faina tik spalvytės kitokios norėčiau

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa faina virtuve jusu :flowers: man tokie spalvis baldai labai patinka :flowers:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa -tikrai sauni tavo virtuvele .Kad man kas tokia :rolleyes: ir spalvu derinukas <_ .manoji tai jau saukiasi atnaujinimo oi jei spesiu iki naujuju puse klijuosiu plytelem o turbut tapetuosiu morkine spalvyte src="%7B___base_url___%7D/uploads/flower.gif" alt=":flower:"> Ziuresim kas gausis :flowers: gal ir cia tada pasirodysim .Bet tavo virtuvyte liuks

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o cia va musu virtuvinis,jo irgi likau nepatenkinta :rolleyes:

2ee737fceed0t.jpg

jei galeciau - toks mazutis pastebejimas, ziurint bent jau pagal nuotraukos spalvas- noretusi, kad lango siena butu mazdaug sviesiu spinteliu spalvos- tada butu lyg ir spalvu 'lygsvara'... nes pati ideja labai faina... Na bet tikroveje kitaip atrodo :flowers:

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu merginos!

Oksana,likau nepatenkinta del tu tiesiai sakant,del tu "deziu",nu isiziuriek vien dezes ir visi vieno dydzio :lol: galvoju dabar i kurias nors dureles idieti nor matini stikla! Kai mums parode ant lapo nupiesta musu virtuvini,tai atrode lig ir nieko :hm:

Linux aciu ir tau! Tikiuosi tau gausis viskas,kaip ir suplanavai! Nes man tikrai nesigavo,net ir tas spalu derinukas tyriejo buti kitoks...

Neklauzada del sienos tu teisi,pimoj eilej tas kas daze mums sienas,sumaise spalvas mums,butent toj pusei turiejo buti sviesi spalva,o uzdaze tamsiaja :( nieko pries negaliejau sakyti,nes vyro gyminaite daze! :) O matai kas dar yra,ta spalva,kaip raudonmedis,turiejo buti visai ne ta,ji turiejo buti grynai ruda,o kadangi meistras neturiejo to metu tokios plokstes,tai pasake,kad parinko mums lygiai tokia pat ruda tik su biski raudonu atspalviu (nu as ir patikiejau) :lol: o kai pamaciau,ka jis prikure man :ogo: ciut soko negavau :lol: Nors dabar daug kas ateina ir sako,kad visai neblogai ziurisi! :hm:

Tai va,tokie takeliai... :lol:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.