Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Kaip kuriat namuose jaukumą?

Rekomenduojami pranešimai

Super :victory: Ir is kur pas tave tiek fantazijos....

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nicole,saunuole,taikrai labai,labai grazu :victory::super::super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai labai grazu.as galvojau kazka panasaus nusipirkti i svetaine-labai man grazu.saunuole Nicole,kad taip moki :brunette::victory:llaime:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na stai dar vienas mano darbelis ;) Sis rinkinukas keliaus i miegamaji, nes zadu isigyti violetines spalvos patalynes, tad turetu graziai dereti kartu llaime:

Ataskaita Ledi_x ;) Del visiems zinomu priezasciu, darbeliu gamyba buvo kuriam laikui sustojusi, bet tikiuosi, kad atgijes kurybinis impulsas isjudins siuos reikalus tinkama linkme :brunette: :lol: :geda:

Tu saunuole :super: man labai patinka tavo darbeliai. O uz ataskaita, tai as labai pamaloninta :D :victory: :D

Redagavo Nicole

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai aciu visoms us palaikyma ir komplimentus :victory: Nors siandien atsikelus tas darbelis man nelabai kaip atrode, gelytes kazkaip nelabai graziai gavosi :super::geda: Vakar dirbtinoj sviesoj graziau atrode :D llaime: Dar vis delto reikia daug praktikos, kad galeciau tapyti profesionaliau :brunette:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na stai dar vienas mano darbelis ;) Sis rinkinukas keliaus i miegamaji, nes zadu isigyti violetines spalvos patalynes, tad turetu graziai dereti kartu :gele:

Ataskaita Ledi_x ;) Del visiems zinomu priezasciu, darbeliu gamyba buvo kuriam laikui sustojusi, bet tikiuosi, kad atgijes kurybinis impulsas isjudins siuos reikalus tinkama linkme :mirksiukas: :lol: :geda:

labai grazu Nicole. tikrai kad gavosi taip pat kaip buvo ant eskizu,kuriuos man atsiuntei. pasakiskai grazu....ir visos gelytes nuostabios-tikrai tikrai :gele::doh::doh::super::sird::gele:

Redagavo Nicole

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš čia gal biškį ne vietoj apie jaukumą namų pašnekėsiu bet noriu pasisakyt, man pvz visą jaukumą namam suteikia tinkamas apšvietimas. Namai gali būti visiškai netvarkingi, negražūs ir t.t. bet jeigu tinkamai apšvietimas jie bus JAUKŪS, įsitikinau jau ne vieną kartą :flower:

O jeigu dar visokios nišos tarpeliai lubose sienose iš kurių sklinda menkutė šviesa išvis galiu "numirt" nuo jaukumo :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš čia gal biškį ne vietoj apie jaukumą namų pašnekėsiu bet noriu pasisakyt, man pvz visą jaukumą namam suteikia tinkamas apšvietimas. Namai gali būti visiškai netvarkingi, negražūs ir t.t. bet jeigu tinkamai apšvietimas jie bus JAUKŪS, įsitikinau jau ne vieną kartą :flower:

O jeigu dar visokios nišos tarpeliai lubose sienose iš kurių sklinda menkutė šviesa išvis galiu "numirt" nuo jaukumo :super:

Visiškai sutinku su tuo.

O ,Nicole, tavo darbai fantastiški :( :hm: .Norėčiau ir aš taip mokėti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, Oksana ir Leid, uz grazius komplimentus :victory:

Indrute, su tavim tikrai sutinku, as irgi svaigstu del nisu su apsvietimais :pana3: Jei kada gyvenime pavyks statytis nama patiems, labai labai noriu kazko panasaus, kaip nuotraukose zemiau :mirksiukas:

livingroom9_big.jpg3550.jpg

page21_1.jpgcove_lighting.jpgpod-interior.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuostabaus grozio kambariai-labai tokiu noreciau.... :mirksiukas:

Nicole,o pas tave labai grazus ir geras interjerinis skonis. labai graziai tapai. :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noreciau ir as prisidet prie mergaiciu,tikrai Nicole labai gera fantazija turi ir gabumu piesti,man taip neiseitu neturiu as fantazijos,o ant sienu man labai grazu tokie darbeliai :mirksiukas:

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu merginos uz grazius koplimentus :pana3: Mama, zinok ir as nesu ypatinga pieseja, tiesiog pabandziau ir visai nieko gavosi, taip ir uzsikreciau, gal ir tau pavyktu, jei pabandytum :D :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.