Pereiti prie turinio
uogyte

"Avon" kosmetika....

Rekomenduojami pranešimai

as turejau Treslle,bet praejus pusei metu-nusibodo :susigedes

paskui nusipirkau Tomorrow-va sitie man super! :pack2_thumbup[1]:

dabar dar neatplesta turiu Extraordinary-nezinau,ar as juos naudosiu,bet kad buvo akcija,tai pasiemiau. is tikruju jie man tokie sunkoki,nors kai kvepinausi megineliu-patiko.

bet kadangi arteja Kaledos ir vyras zadejo gerus padovanot-tai ir laikau kolkas -gal kam padovanosiu ;) -_-

20031022 4.55 gime Kotryna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

?itos firmos kosmetikos jeigu pirkeiau tai tik du?o ?ele, putas voniai, kuno losjona, krema rankoms, biusto stangrinimui krema na ir pedo prie?iurai ka nors.

Dabar ant veido tos firmos gaminio kaip ir bijoeiau tepti, turiu omeny kremus; dekoratyvines kosmetikos irgi nera noro naudoti, nes mano akys alergi?kos.

Mieliau renkuosi originalia kosmetika ir ne tokia, kuria Lenkijoje i?pilsto. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man is Avon'o labiausiai patinka plauku galiuku aliejukas, labai geras, tiesiog superinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos,as pati platinu AVON. Ir daug ka naudoju. O kvepalai patys patys tai Tomorrow. Dabar dar nusipirkau naujus Heart. Tai esensija.

Naudonu veido krema augalini,toks zalias dangtelis. Pirkciau is ANEW serijos,jie ypac super,bet per brangu. Jei noretumet ko nors,prasom kreiptis ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? taip pat platinu Avon, bet man paeiai tai si kosmetika ne itin patinka, nes daugeli klieneio nuo jos beria.. kvepalai labai faini, bet per trumpai laikosi.. vieninteliam dalykui dideli + dedu, tai priemonem nuo rauk?lio, senejima letinaneiom...

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu platintoja jau virs dvieju metu.ir man sita kosmetika tikrai patinka.na aisku ne visi gaminiai bet yra ir super gaminiu.pvz.:labai faini kvepalai,kremas liekninamasis is serijos anew,seseliai,papuosalai yra faini labai labai,naujas tusas rieciamasis su suktu sepeteliu,lupu dazai man nepatinka nors ju turiu kosmariskai daug :geda , patinka sausa biri pudra,kompaktine pudra,piestukai antakims ir akiu konturams,ivairiausi gydomieji ir styprinantys lakai nagu :pack2_thumbup[1]: , neblogi yra odos prieziuros gaminiai,kremukas nuo celiulito ir pan.cia galima vardinti ir vardinti.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau platintoja pries kokius 4 metus, tai tikrai buvau patenkinta...aisku visko neisbandziau, bet labai patiko seseliai, skysti lupu dazai, nenuplaunamas tusas, augaliniai kremai, tonikai, ivairios nagu prieziuros priemones ir keletas kvepalu..labiausiai istrige LBD ir Blue..dabar naudoju tik seselius ir nenuplaunama tusa :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as taip pat naudoju avon kosmetika, negaleciau pasakyti kad tokia vienintele ir nepakartojama, bet man visai nieko :pack2_thumbup[1]:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ledi_x,neila...

Kada uzsakymus darysite?( si menesi)

O gal jau padaret? :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai nepatiko man lupu blizgesiai, kai uzsitepi, tai ant lupu kai kokia kose, , tikrai nieko gero, bent man, kazkada turejau krema nuo salcio, tai kai as juo isitepiau, praejus vos valandai isigandau paziurejus i veidrodi, tokie raudoni dideli pletmai, ir veidas taip kaisti pradejo, kad sakes, tai situ dalyku daugiau nepirksiu. Ai tiesa dabar nusipirkau prausikli kauke, kazinau kazkokia nesamone, turejau kvepalus , jau rasiau pries tai kvapas geras, bet trumpai laikosi . pries tai turejau viena krem pudra, tai visai nieko ( jau rasiau) , bet kazkaip sakau pabandysiu kita , brangesne atrodo, naudoju tiek , kad ja isnaudot, is pradziu gal nieko, bet veliau tai ir nelabai :lol: , duso zeles patiko :D Tusai tai is viso berysio :lol: Zodziu esu dau uzsisakiusi, bet tikrai yra geresnes kosmetiko, jau geriau daugiau pamoketi, bet turi, na cia mano nuomone :lol:

Redagavo nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ledi_x,neila...

Kada uzsakymus darysite?( si menesi)

O gal jau padaret? :D

Jau daromi, jei netingesi, galesi pasiziureti :hm: :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.