Pereiti prie turinio
uogyte

"Avon" kosmetika....

Rekomenduojami pranešimai

Tikrai nepavyks uzsisakyti is Anglijos, nes jie nesiuncia uz jos ribu..As siaip galeciau jums ka nors uzsakyti konsultantes kainomis, bet tada jums reiktu sumoketi uz pasto islaidas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano drauge naudoja krema nuo striju (po gimdymo pas ja buvo likusios tamsios strijos, kurios nenyko),- po menesio naudojimosi - strijos isbluko ir lyg susitrauke.Tai nezinau, gal ir nebloga priemone.Bet kiek zinau, tai ji perka UK, ne ten gyvena.O, ar Lietuvoje parduodama kosmetika skiriasi, nezinau, nes nenaudoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ismeciau visa savo sena avon kosmetika, ir buvau nusprendusi daugiau nepirkti, bet negaliu- pripratimas matyt, o gal todel, kad kainos prieinamos ir net kokiu nekokiu prekiu- pigios... bet neperku- kremu, makiazo pagrindu, tusu, laku,plauku priemoniu..... perku- lupdazius, seselius, papuosalus(nes patinka kai kuriu dizainas), sukas.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas liecia Avon kosmetika, tai man patinka sesliai, kvepalai Crystal Aura, sukos, plauku vaskas purskiamas, ir kremai man tionka. :rolleyes:

Klystame visi, tik kiekvienas kitaip.

84f16ccdca521df0e1e5b7f0616d3a8f.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip sakiau, kad nepirksiu daugiau is avono, bet susigundziau, nes drauge platina, tai va uzsisakiau tuos rutuliukus (pudra) nu siaip gal ir nieko , bet va pirkau du tusus tai sss didziulis :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko neperku jau ir nepirksiu.... nepatinka. ismeciau viska galutinai kas buvo is avono pas mane....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man patinka avon kosmetika.tik ja ir naudoju. aisku ne viskas patinka, bet mano odai tinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man patinka avon kosmetika.tik ja ir naudoju. aisku ne viskas patinka, bet mano odai tinka

Turbūt pati ir platini :rolleyes: ?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turbūt pati ir platini :geda: ?

platinu, bet tikrai niekam nekisu, praktiskai del saves. nebent kas paparaso, o siaip pati naglai nekisu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Avono irgi daug kas patinka, o ir kaina prieinama :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ką nusipirkus buvau beveik viską išmetus esu. Nepatinka man ši kosmetika ir turbūt nepirksiu niekad.

Ko tik neišmečiau tai kojų kremo (nežinau, kiek jis geras) bet labai skaniai kvepia kava :super: ir dar kvepalai iš ten Pure Blanca - labai tokie subtilūs

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nieko neperku jau ir nepirksiu.... nepatinka. ismeciau viska galutinai kas buvo is avono pas mane....

Pas mane panaši situacija gavosi ;)

Liko tik du kremukai kurie tinka ir patinka, nuo akiu šėšeliu ir tušo akis nežti :geda::super: Iš pradžiu dar galvojau gal šiaip kokia alergija, bet tik pakeičiau kitą tušą ir visos bėdos baigėsi ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.