Pereiti prie turinio
Svečias Vandenis

Pakalbėkim apie kunigus

Rekomenduojami pranešimai

Aš čia kada išgirdau apie mūsų kunigą tokį dalyką, kad pakraupau. Numirė vienas miestelio gyventojas ir paprašė šarvojimo salės priklausančios parapijai (ji vienintelė miestuke), tai jis atsivertė užrašus ir pamatęs, kad to žmogaus seniai mokėta (artai nemokėta) už salės nuoma užsiprašė 1000Lt...kai kitos parapijos žmonėms nuomoja už 200Lt...va tau ir kunigas...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aš čia kada išgirdau apie mūsų kunigą tokį dalyką, kad pakraupau. Numirė vienas miestelio gyventojas ir paprašė šarvojimo salės priklausančios parapijai (ji vienintelė miestuke), tai jis atsivertė užrašus ir pamatęs, kad to žmogaus seniai mokėta (artai nemokėta) už salės nuoma užsiprašė 1000Lt...kai kitos parapijos žmonėms nuomoja už 200Lt...va tau ir kunigas...

Siaubas kazkoks :super: Yra reiksia visuokiu :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na netoks jau baisus tas kunigas , kaip įsivaizduojate.Kunigas visų pirma - žmogus. O

jeigu tas žmogus bus nekunigas,ir elgsis taip pat,- ką sakysite. JUK JAU TURIME TOLERUOTI IR GĖJUS, LEIZBES IR TRANSVESTITUS. Priėmė įstatymus,Tikrai nesakau,kad kunigai visi šventi, bet jie ir atsiima pagal civilinius įstatymus,net į kalėjimą sodina,o dėl pinigų , juk visi nori gyventi, dabar visos apgavystės vadinasi bizniu

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip manau, kad tarp kunigų, kaip ir tarp bet kurios kitos profesijos žmonių, papuola tiek pasišventusių savo amatui, tiek ir atėjusių "šiaip sau", nes daugiau nežinojo kur eiti. Juk tą patį galima pasakyt tiek apie gydytojus, tiek apie statybininkus ar pan.

Tačiau prašysiu parekomenduot ar pan kokį nors tikrai gerą, nuoširdų kunigą... norisi pasišnekėt. Ne išpažinties eiti prie būdelės aklai, o pasikalbėt... nes paskutiniu metu bažnyčioj jaučiuos nekaip - matau viską suvesta į ceremoniją, į apeigas monotoniškai kartojamas, o ne tą šilumą, kuri viliotų vėl sugrįžti.

Todėl ir noriu pabendraut su kunigu, na ir dar dėl kai kurių kitų asmeninių priežasčių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Todėl ir noriu pabendraut su kunigu, na ir dar dėl kai kurių kitų asmeninių priežasčių.

Tiesa, neleidžia kažkodėl koreguot žinutės, tai papildau, kad norėčiau Vilniuje, ar bent jau Kaune...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kunigai,susidurem su tokiu vienu blogiuku kai dukrai reikejo pazimos i kataliku mokykla.deje taip jos ir negavome.nes buvome paprasyt metams issipirkti vietas baznycioje ir visas pokalbis virto dideliu kolioimusi ko is kunigo tikrai nesitikejom.pazima vaziavom pasiimti ten kur vyko dukros krikstynos ir jokiu problemu. tikrai kad yra ir blogu ir geru kunigu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teko susidurt su atveju, kai kunigas pareiškė, jog nelaidos, nes žmogelis, linkęs į alkoholį, nesilankė bažnyčioj ir nemokėjo rinkliavos... pasukus į kitą gyvenvietę kitos parapijos kunigas be problemų sutiko palaidot...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teko susidurti, kad nešventino kapo, nes už 50 litų per mažai...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai čia man pasakojo, kas patyrė. Nu su mano charakteriu aš tam kunigui tai pasakyčiau ką apie jį galvoju. jau padiskutuočiau tai tikrai.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jooo kunigu yra visokiu ir geru ir blogu ir nachalu ir sikniu tikru, musu parapijoi, kai dar mokiausi 8 klasej,kunigas vaikams tikyba deste, ten visokias tiesas pasakojo, isakymus moke, o pats su davatka (taip vadina keleklupsciautojas pas mus) tris dukteris pasidare ir slepe kitam rajone atseit niekas nesuzinos, tai buvo labai juokinga, keik man zinoma jis pasikore lygtais) kitas kunigelis pas mus padirbo gal kokius metus ir pasikore, del nezinomu priezasciu.

O seip tai Kaune kunigai tai plesikai dauguma, tokie atsiaurus ir kunigais neverti buti.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pažįstu ne vieną kunigą ir esu labai nekokios nuomonės apie juos...

Tai yra tik profesija.

Apie pašaukimą šnekos nebėra...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.