Pereiti prie turinio
useris

Ar dalyvauti vyrui gimdyme?

Rekomenduojami pranešimai

O kai pirma gimd?iau, vaik?eiojau kelias valandas su pala tarp kojo. Visur- kraujo klanai...Ateina aku?ere, pavalo, pasiguldo, rankas suki?a, patikrina, ar dar neatsidare, ir vel vaik?eioju.

Tai tokius vaizdus vyrams reikia matyti?

Pas mane tokio vaizdo nebuvo, o jei ir buto buv?,vyras tikrai buto buv?s ?alia man?s.A? manau eia nuo ?mogaus priklauso,pavyzd?iui mano vyras nebijo tokio dalyko.Jis su manim buvo nuo pat pirmos minutes.Viska puikiai atlaike,dar netgi geriau u? mane.be jo bueiau tikrai prapuolus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pas mane tokio vaizdo nebuvo, o jei ir buto buv?,vyras tikrai buto buv?s ?alia man?s.A? manau eia nuo ?mogaus priklauso,pavyzd?iui mano vyras nebijo tokio dalyko.Jis su manim buvo nuo pat pirmos minutes.Viska puikiai atlaike,dar netgi geriau u? mane.be jo bueiau tikrai prapuolus.

na tau pasiseke.bet buna situaciju kai vyras pamates tokius kraujo vaizdelius pradeda slykstetis zmona kaip moterimi ir savo vaiku.o jeigu vietoj atlaikymo butu butent taip?ka tuomet sakytum?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na tau pasiseke.bet buna situaciju kai vyras pamates tokius kraujo vaizdelius pradeda slykstetis zmona kaip moterimi ir savo vaiku.o jeigu vietoj atlaikymo butu butent taip?ka tuomet sakytum?

A? ir sakau,kad eia priklauso nuo ?mogaus.Pavyzd?iui mano vyro tai nei?gasdinto.Nekalbu a? apie visa vyro gimin?,net ir ?inau atvejo,kad vyras pats bijo eit kartu gimdyt,o ka jau kalbet krauja ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? ir sakau,kad eia priklauso nuo ?mogaus.Pavyzd?iui mano vyro tai nei?gasdinto.Nekalbu a? apie visa vyro gimin?,net ir ?inau atvejo,kad vyras pats bijo eit kartu gimdyt,o ka jau kalbet krauja ir pan.

taip suprantu ka nori pasakyti,bet kodel tu taip buvai uztirkrinta savo vyru,kad jis nepasislykstes-juk jie visi pries gimdyma sako kad nieko nebijo ir viskas bus gerai,bet po jo ivyksta visai kitkas?todel niekada nebuk garantuota kaip tavo vyras pasielgs vienoje ar kitoje situcijoje. :geda

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as gimdziau du kartus ir abu kartus vyras dalyvavo gimdyme ir tikrai dziaugiuosi kad tokiu metu buvo kartu su manim ,buvo gera kai masazavo nugara ir pilveli kai buvo stiprus saremiai tikrai esu vyui dekinga uz palaikyma ir buvima kartu. mano vyras tirai niekuom nepasislykstejo,ir yra pasakes kad nuostabu pamatyti kai ateina i si pasauleli mano mazylis. :bigsmile:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as gimdziau du kartus ir abu kartus vyras dalyvavo  gimdyme ir tikrai dziaugiuosi kad tokiu metu buvo kartu su manim ,buvo gera kai masazavo nugara ir pilveli  kai  buvo stiprus saremiai tikrai esu vyui dekinga uz palaikyma ir buvima kartu. mano vyras tirai niekuom nepasislykstejo,ir yra pasakes kad nuostabu pamatyti kai ateina i si pasauleli mano mazylis. :bigsmile:

labai dziaugiuosi del taves ir visu tu moteru kurioms pasiseke,bet as pati nenorejau kad mano vyras dalyvautu ne vien del pasislykstejimo,bet del saves...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai dziaugiuosi del taves ir visu tu moteru kurioms pasiseke,bet as pati nenorejau kad mano vyras dalyvautu ne vien del pasislykstejimo,bet del saves...

is tikro cia kievienos moters asmeninis reikalas ar ji nori gimdyti viena ar kad kartu salia butu vyras, svarbiausia kad pagimdem ir turim sveikus savo mazylius ir tuom reik dziaugtis :clap:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir pirma gimdant buvo ,ir dabar buvo.Man nereikia jokio masa?o,jokio patrinimo ir t.t.i? jo puses.Man u?teko,kad artimas ?mogus yra ?alia,kai jautiesi ka?kokia i?sigandusi,pasimetusi,tarp svetimo...Eia buvo jo noras del dalyvavimo.Nevereiau.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O a? savo vyra kaip ir privereiau, per gimdyma jis labiau bijojo nei a?, bet po gymdymo sake, kad nesigailejo jog dalyvavo :closedeyes: A? taip pat norejau jog ?alia buto artimas ?mogu, taip daug lengviau i?k?sti skausma. A? po gimdymo daug ko neatsiminiai, tad jis man dauyg ka primine :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pastebejau kad daugiau moteru cia besilankanciu per gimdyma turejo vyro parama ir tuom dziaugiasi-as to neturejau nors jis butu pasilikes,bet as isvariau-ir taip pat esu laiminga,kad istveriau vsika viena pati ir kad jo nebuvo-galejau atsipalaiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Gintaras

As tai apalpciau + pasibjaureciau viskuom , taijgi nelabai noreciau matyt kaip ten kas vyksta geriau pasedet uz duru

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As tai apalpciau + pasibjaureciau viskuom , taijgi nelabai noreciau matyt kaip ten kas vyksta geriau pasedet uz duru
Suauge vyrai nealpsta krauja pamate ir nesislyksti naturaliais dalykais. Po brandos ir tau tos baimes pasibaigs :sird: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.